Despre

Ce este CityNeamț?

Site-ul CityNeamț a avut un început bun și frumos datorită spiritului de echipă de care inițial, echipa formată din Vanhaeren Thomas, Vamanu Laura, Berbece Laurențiu, Codruț Ciucanu și Vatră Adrian a dat dovadă, pe lângă perseverență, și seriozitate la timpul potrivit dar și de prietenie.
CityNeamț s-a format din prieteni, pentru prieteni. Pe parcurs, s-a dezvoltat și a ajuns printre cele mai bune site-uri de acest gen. Pot spune aici că dacă am fi fost prea serioși, nu am fi ajuns nicăieri, dar relațiile noastre cu orașul ne-au asigurat locul pe care noi îl avem astăzi.

Încă de la început, v-am adus materiale și știri la cald din județul Neamț. Site-ul nostru nu se axează numai pe promovarea petrecerilor și clubbing-ului, dar și pe multe proiecte la nivel național.

Cum a început site-ul?

În luna mai a anului 2011, prietenii mei au venit cu ideea de a face un site de promovare și turistică dar și pentru cetățenii orașului, alături de mine, Thomas. Ce m-a determinat să fac acest lucru? Poate că era vremea, nu știu exact, dar am făcut-o. Pe parcurs, mici altercații și neînțelegeri au dus, din păcate, la destrămarea echipei, membru după membru. Probabil că e mai bine așa, deoarece colegii mei din site au experiență în domeniu, dar pe de altă parte, regret că nu mai există culoarea și spiritul dat de echipă la început.

Pe partea tehnică, site-ul CityNeamț dispune de unul dintre cele mai bune sisteme de protecție și management al datelor, dar și de servere performante care face ca uptime-ul său să fie de peste 99,9%. Nu putem spune decât că pe moment, avem idei ingenioase, gândite la scară largă și pe care urmează să le aplicăm într-un viitor apropiat.