Târgul de călătorii – eveniment de turism și lifestyle @ Muzeul de Artă din Cluj-Napoca

0
417

Târgul de călătorii, prima ediție a evenimentului de turism și lifestyle, continuă tot week-endul la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. Ultimele prețuri de early booking pentru vacanțe se găsesc sub forma unui nou concept, care transformă un simplu târg de turism într-un eveniment dedicat relaxării la superlativ.

Latura artistică impusă de locație este păstrată prin expoziții ce au ca temă turismul: tablouri ale studenților de la UAD și fotografii ale artistului Ionuț Anișca, surprinse în Nepal.

20 de expozanți sunt prezenți cu oferte în cele trei zile de târg organizate de AD Shop Cluj, printre care: Aerotravel, Paralela 45, Oceania Travel, Z Tour, Croaziere.net, Select Travel, Ave Tour, Old Line Travel, Tarom, CFR Călători, Aeroportul Cluj-Napoca, Excursii personalizate, Primăria Tarcău, Municipiul Târgoviște, Oras Gyula Ungaria, Hotel Forras Ungaria, Hungarospa Ungaria, Restaurant Roata Cluj.

La târgul de turism, cel mai mare interes pentru public îl reprezintă pachetele complete și complexe pentru vara anului 2018. Pe lângă acestea, fiecare expozant încearcă să convingă prin diferite surprize: CFR Călători oferă vouchere de reducere de 40% pentru călătorii, cei din Municipiul Târgoviște permit purtarea coroanei „de domnitor”, iar Restaurant Roata Cluj ne invită la degustarea produselor tradiționale.

Acesta este un eveniment dedicat întregii familii, întrucât există și un loc de joacă pentru copii, unde cei mici se pot relaxa în siguranță, în timp ce părinții analizează ofertele. Tot pentru aceștia, Agenția Old Line Travel, împreună cu Asociația Turistică Ghizii României, promovează taberele pentru copii și excursiile școlare. Copiii sunt receptivi la imaginile din edițiile trecute ale taberelor, ce pot fi văzute pe monitoarele de la stand.

Celelalte surprize mai pot fi descoperite astăzi și mâine, vizitând fiecare stand în parte. Intrarea la eveniment este liberă!

Redactor și fotograf: Ștefania-Alina Traistă

 

Lasă un răspuns