ESN Cluj-Napoca recrutează!

0
359

Erasmus Student Network (ESN) Cluj-Napoca recrutează voluntari pentru a se alătura uneia dintre cele mai mari organizații studențești.

Erasmus Student Network este o organizație studențească ghidată de conceptul „Students helping students” și are ca principal scop ajutarea studeților Erasmus+. Regăsită în 40 de țări, cu un număr de peste 550 de secțiuni, ESN  a apărut în România în urmă cu 13 ani (octombrie 2004) la Cluj-Napoca. În prezent ESN România are 11 secțiuni, în 10 orașe, fiind însă în continuă dezvoltare. Secțiunea ESN Cluj-Napoca este prima și cea mai mare din România, reușind să aducă la Cluj numeroase evenimente din cadrul organizației atât naționale, cât și internaționale.

ESN Cluj-Napoca are ca parteneri trei universități (Universitatea Babeș Bolyai, Universitatea Tehnică și Universitatea de Arte și Design), creând astfel un contact între studenții Erasmus+ de la aceste universități și voluntarii ESN. Numărtul de studenți care aleg anul Cluj-Napoca  ca destinației a mobilității Erasmus+ este într-o continuă creștere, fiind astfel primii din țară la acest capitol, depășind chiar și Bucureștiul.

Aceste aspecte duc la nevoie de câți mai mulți voluntari implicați în activitățile organizației. Astfel, dacă ești dornic de noi aventuri, de a învăța lucruri noi, de a cunoaște oameni din toate colțurile lumii și noi culturi, ESN Cluj-Napoca te așteaptă să te alături echipei de voluntari. Tot ce ai de făcut este să completezi formularul până în data de 17.09.2017.

Eveniment facebook

Înscrieri aici!

                 Join ESN Cluj-Napoca and become international in your own city!

 

Lasă un răspuns