Knife Party @ AWAKE Festival

0
180

Knife Party este cel mai nou nume care se alătură artiştilor din prima ediţie AWAKE. Trupa va fi headlinerul primei zile de festival, alţi peste 30 de artişti urmând să urce pe scenele ce vor fi amenajate în parcul castelului Teleki în primul weekend din septembrie.

Programul festivalului este disponibil începând de astăzi pe site-ul www.AWAKEfestival.ro, și tot începând de astăzi, devin disponibile şi bilete de o zi, la preţul de 79 de lei în presale.

Duo-ul Australian de muzica electronica Knife Party se  va  afla la prima să vizită în România, însă cei doi membri sunt deja familiarizaţi cu publicul din ţară noastră, Rob Swire şi Gareth McGrillen fiind totodată doi dintre componenţii trupei Pendulum, headliner al ediţiei B’ESTFEST Summer Câmp 2011. Cei doi s-au întâlnit în 2002 şi de atunci au început să lucreze împreună în diferite proiecte muzicale, ajungând într-un final să pună bazele trupei Pendulum. Knife Party a apărut că proiect secundar, în 2012, dar succesul noii formule i-a determinat pe cei doi să se concentreze tot mai mult pe viitorul acestei trupe.

Knife Party a fost inclus în clasamentul celor mai buni 100 de DJ de către DJ Magazine, colaborând de-a lungul timpului cu artişti precum Swedish House Mafia, Steve Aoki, MistaJam, Foreign Beggars, I See MONSTAS, Tom Staar sau Tom Morello. Rob Swire şi Gareth McGrillen au lansat împreună 5 EP-uri şi un album, Abandon Ship (2014), care a ajuns pe poziţia a două în US Dance Chart, duo-ul fiind tot mai des întâlnit în line-up-urile festivalurilor de muzică. Knife Party vor urcă pe scenă în prima zi a festivalului, în aceeaşi zi cu Aeroplane, în timp ce sâmbătă vor cântaSubcarpaţi, Modestep şi Mazde, urmând că festivalul să se încheie cu show-urile lui Tom Odell şi Dirtyphonics. Programul detaliat al celor două scene principale este disponibil mai jos:

Vineri, 1 Septembrie:

Sâmbătă, 2 Septembrie:

Dumincă, 3 Septembrie:

Tot începând de astăzi se pun în vânzare biletele de o zi. 

Acestea costă 79 de lei în presale şi vor putea fi achiziţionate de pe www.eventim.ro.

În zilele de eveniment, bilete de o zi vor fi disponibile la intrare, preţul acestora fiind de 99 de lei.

Festivalul AWAKE va avea loc în weekendul 1-3 septembrie, pe domeniul castelului Teleki din Gorneşti. Detalii suplimentare despre prima ediţie sunt disponibile pe site şi pe pagină oficială de facebook, noi activităţi precum şi programul detaliat pe scene urmând a fi comunicat în perioada următoare.

 

Lasă un răspuns