Ce mai poți face la AWAKE FESTIVAL

0
286

În mai puțin de două săptămâni se vor deschide porțile primei ediții AWAKE unde, pe lângă zecile de artiști internaționali, români și maghiari, ce vor asigura muzica celor trei zile de festival, vor exista și numeroase activități menite să le ofere spectatorilor prezenți una dintre cele mai frumoase vacanțe în natură.

Parcul ce înconjoară castelul Teleki devine gazda perfectă pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de festival prăgatite în ultimii ani, la Târgu Mureș. AWAKE promite ca pe lângă seria concertelor programate pe cele două scene principale, The CUBE Main Stage provoked by Grolsch și The RIVER Stage powered by Pepsi, numeroase alte activități vor împânzi domeniul Teleki, oferind celor prezenți opțiuni pentru toate gusturile:

THE PLAYGROUND – este un spațiu de joacă pentru copii mici si mari, amenajat cu tiroliană, plasă de escaladă, pod indian, panou de cățărat, human fussball, turn de lăzi și, pentru temerari: tir cu arcul.

FOREST LOUNGE – zona de relaxare din mijlocul pădurii va avea o mulțime de cărți pregătite de editura Litera ce vor putea fi răsfoite sau împrumutate chiar de la Biblioteca festivalului: FOREST Library. Cei care nu vor să citească dar vor sa își antreneze mintea, o pot face jucandu-se BOARD GAMES by the Lake.

SERENITY MEADOW – este spațiul dedicat relaxării fizice și spirituale. Un SHISHA Lounge cu narghilele aromate, un bar cu freshuri delicioase de fructe precum și mai multe sesiuni de fitness, yoga si pilates programate în zori de zi își vor aștepta doritorii de revitalizare pentru o nouă zi de festival.

BAZAAR – pentru cei care se relaxează numai la cumparaturi, comercianții din zona BAZAAR le propun o lista completă de haine si accesorii de festival:

— tricouri de la ColorEscu
— șosete vesele și colorate de la MadamMitza
— genți din dragoste față de piele realizate de Sacpartout
— tatuaje temporare de la Flash Tattoos
— accesorii din lemn de la Differential Kraft
— haine, șepci, borsete de la Nerv
— o colecție bogată de boardgames pregatită de Ludicus
— genți, portofele, accesorii din piele marca ZIG Leather
— accesorii de la Devla Accesories
— tricouri Magic Mint
— accesorii Lehel Jewelry

FEED YOUR MIND Platform – va fi o zonă de interacțiune și dezbateri ce își propune să ofere participanților, în fiecare zi de festival, până la ora 20:00, o doză de inspirație și informație. Începând de la sesiuni de Open Mic unde tinerii antreprenori sunt încurajați să-și împărtășească poveștile și să-și promoveze inițiativele, continuând cu paneluri cu speakeri din diferite zone de activitate, Feed Your Mind Platform se adresează celor care sunt mereu în căutare de inspirație și a căror minte și imaginație rulează la viteză maximă, Nu vor lipsi:

— Workshop-uri de dezvoltare personală by Scoala de valori
— Proiecții documentare WWF
— Proiecții mini-documentare inspiraționale, neconvenționale provoked by Grolsch
— Interviuri cu artiștii moderate de Hefe, provoked by Grolsch
— Sesiuni Open Mic
— Expoziție de fotografie
— Cafea cu organizatorii
— Alte surprize

TREEHOUSE STAGE – va fi, exact asa cum ii spune si numele, o scena amplasata chiar intr-unul dintre cei mai vechi platani ai domeniului Teleki. Aici de va desfasura zilnic, intre 17:00 si 20:00, un workshop de DJing deschis tuturor cu DJ Undoo si Psihotrop, seara facandu-si debutul pe Scena din Copac elevi ai scolii TheDJ.ro dar si castigatori ai concursului AWAKE the DJ in you.

În cadrul festivalului vor exista două mari zone de baruri și restaurante: The Castle Food Court și The Garden Food Court, unde publicul se va putea delecta cu mâncăruri dintre cele mai diverse, de la feluri tradiționale, la preparate gourmet sau gustări de tip street food.

Tot pe domeniul castelului, își vor face avanpost pe durata festivalului mai multe terase unde spectatorii vor avea în plus și program artistic. Printre ele se numără Chill Garden by J’ai Bistrot, unde în fiecare zi de festival vor mixa Brody & Dr.Panda, Dex si Le Minion, și The Wire by Office Clubul Presei, care va găzdui piese de teatru, dar și concerte ale unor artiști ca Țapinarii si Fără Zahăr (pe 1 septembrie), The Bread Pits si Straight from the Bottle (pe 2 septembrie), Soul Seranade si Ska-Nk Acustic (pe 3 septembrie).

O surpriză în plus pentru iubitorii de vin va fi sortimentul special dedicat festivalului Awake, pregătit la Crama Liliac din Transilvania. Awake Festival Official Wine by Liliac va putea fi savurat atât la Bruno Wine bar, cât și la celelalte baruri, alături de numeroase alte sortimente printre care Young Liliac Fresh si Liliac Feteasca Regala.

Cei care preferă berea vor avea la rândul lor de unde alege la The Experimentalist Brewery – provoked by Grolsch, care le va oferi participanților ocazia ca pe lângă Grolsch Premium Lager si Grolsch Weizen (bere nefiltrata alba de grau), care se vor servi la toate barurile festivalului, să încerce o serie de alte beri de specialitate, bere artizanală, bere de import, bere cu arome, dar si cidru.

Tot Grolsch va pregăti pentru spectatorii AWAKE o zonă unde vor avea loc o serie de provocări creative – Grolsch AWAKENING. Astfel, pentru cei care vor să-și trezească imaginația, au fost pregătite diverse activități printre care personalizarea unor tricouri sau realizarea unor fotografii inedite folosind tehnici diferite, extrem de rare si interesante. De asemenea, Grolsch va avea în cadrul festivalului mai multe puncte de reciclare, oferind premii participanților care returnează paharele folosite în cadrul festivalului.

Pepsi îi va așteapta pe spectatorii AWAKE în propria sufragerie, Pepsi – Cola Living Room fiind amenajat chiar în mijlocul pădurii, pentru relaxare între concerte, invitându-i totodată pe curioși să descopere gustul preferat de cola la Pepsi Taste Challenge.

Raiffeisen Relax, Play, Fun sunt cuvintele cheie care definesc seria activităților plănuite de Raiffeisen Bank pentru aceasta prima ediție AWAKE, de la jocuri prin realitatea virtuală, la spații recreative sau cabine foto 360o, oferind totodată suport funcțional pentru festivalieri printr-un parc extins de mobilier în aer liber, stații de încărcare a telefoanelor mobile si safe box-uri. Mai mult decât atât, Raiffeisen Bank, banca oficială a festivalului, este și partenerul operațional al sistemului de tranzacționare în cadrul festivalului, alături de Festipay, așteptând publicul cu mai multe puncte de creditare, dar și un punct de tip helpdesk.

În fiecare zi de festival, începând cu ora 20:30, la Cinema Under The Bridge, cinefilii vor putea urmări o selecție specială de producții cinematografice puse la dispoziție de Festivalul International de Film Transilvania, programul detaliat fiind disponibil pe site-ul www.awakefestival.ro.

Printre toate activitățile pregătite publicului AWAKE, organizatorii îi invită pe cei prezenți să descopere, în premieră, și lucrările câștigătoare din cadrul concursului ARTDOOR, printre care și Lampnest, proiect premiat de Grolsch.

Și pentru că o astfel de priveliște este de văzut, nu doar de povestit, AWAKE dă liber la share-uri pe Facebook și Instragram cu internet gratuit în tot parcul, pus la dispoziție de Telekom Romania.

Cei care nu vor să vadă doar în poze prima ediție a festivalului, încă mai au șanse să găsească bilete pe www.eventim.ro. Abonamentele pentru cele 3 zile costă 181 de lei, respectiv 205 de lei cu camping inclus, sau bilete de o zi la prețul de 79 de lei. Programul festivalului, pe zile, este disponibil pe site-ul www.AWAKEfestival.ro, precum și pe pagina de www.facebook.com/AWAKEFestival.ro.

 

Lasă un răspuns