Recenzie MISS BASARABIA 2017

0
785

Eleganța, frumusețea și buna dispoziție au fost dominantele în seara de 05 Mai 2017 la unul dintre cele mai controversate concursuri de Miss și anume Miss Basarabia.

Aflat deja la cea de-a VI-a ediție, evenimentul organizat de Grupul de Inițiativă Basarabeană, a fost un adevărat succes și în acest an. Dintre cele 21 de fete care s-au înscris în concurs la început , doar 6 dintre ele au reușit să intre în competiția finală, o competiție de ambiție, frumusețe și talent, pe care au avut ocazia să le scoată la lumină prin intermediul celor 6 probe de foc:

Concursul a început cu proba de dans popular în care concurentele noastre au trebuit să dovedească că basarabencele nu și-au pierdut îndemânarea în ale jocului tradițional basarabean.Seara a continuat cu proba de prezentare în care fiecare participantă s-a descris într-un mod cât mai original și plin de vitalitate pentru a capta cât mai bine atenția juriului, urmând proba de dans pentru care fetele au pregătit o frumoasă coregrafie. Nici pentru proba de talent nu s-au lăsat mai prejos și astfel: Valeria ne-a prezentat frumoasa Moldovă surprinsă în prisma aparatului ei, Cătălina ne-a încântat cu un dans, Zinaida cu vocea , interpretând piesa “Nebuni de alb”, Nicoleta ne-a indus în sfera senzualității cu un dans latin – kizomba- emoțiile fiind și mai mari aceasta fiind legată la ochi în timpul probei, Corina ne-a transmis multă energie prin dansul ei, iar alături de Lena am cântat și am dansat până la epuizare. Frumusețea și gingășia au fost prezentate în proba costumelor de baie și în cea a rochiilor de seară, iar ultima probă a fost proba inteligenței în care fiecare participantă a răspuns la o întrebare de cultură generală.

Pe parcursul serii nu au lipsit surprizele și invitații speciali: am cântat alături de Nicu Sălăjan și Alina Bîlici, am râs cu Sașa, am rămas surprinși la dansul celor de la Next Generation și am câștigat multe premii de la tombola organizată de cei de la Oriflame.
După lungi dezbateri și multe emoții, juriul alcătuit din: Cristian Burz, Cristian Pulișca, Mircea Bostan, Lilia Cebotari, Șortan Bogdan și Cosmin Gradinariu au deliberat, astfel:
Miss Basarabia : Zinaida Grîu
Vice Miss 1 : Corina Stoian
Vice Miss 2 : Lena Chilari
Miss CityNapoca: Lena Chilari
Miss Zâmbet : Cătălina Armăsaru
Miss Originalitate: Nicoleta Moga
Miss Eleganță: Valeria Bragarenco
Miss Popularitate: Cătălina Armăsaru
Miss Jolidon : Zinaida Grîu
Miss Victoria’s Secret: Valeria Bragarenco
Miss Catwalk by Ramona Mîndru: Corina Stoian
Miss GIB : Nicoleta Moga

Seara a continuat cu un After Party marca Club N.O.A alături de VANOTEK și MINELLI.
Noi dorim să felicităm toate concurentele, să le urăm mult succes și pe viitor și de asemenea felicitări tuturor celor implicați în buna desfășurare a acestui concurs.

Galerie foto: Click Aici
Redactor: Lavinia Mătieș

 

Lasă un răspuns