Akademics te pregătește pentru carieră @ ASER

0
385

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) dă startul la prima ediție a proiectului Akademics pe 5 mai. Akademics își propune să-ți ofere o imagine mai clară cu privire la viitoarea ta carieră. Studenții clujeni vor avea astfel oportunitatea de a participa la workshopuri, traininguri și vizite în companii, cu scopul de a se autocunoaște și de a conștientiza ce carieră li se potrivește.

Proiectul este organizat pe mai multe etape ce vor fi derulate pe parcursul a două săptămâni, între 12 – 26 mai. Este necesară, în prealabil, completarea formularului de înscriere până pe data de 5 mai, ora 23:59, urmată de un interviu. Aceasta este etapa în care echipa Akademics va avea bucuria să te cunoască mai bine și să te integreze mai departe!

Proiectul va debuta pe data de 5 mai cu evenimentul Akademics: Millennial Masterminds, care va avea loc la The Office Cluj Napoca, începând cu ora 10:00. În cadrul evenimentului, vei fi capabil să întâlnești companiile partenere, dar și să creezi relații cu oameni care au aceleași interese ca și tine. De asemenea, speakeri de renume vor dezbate subiecte de actualitate din cele mai variate domenii de business și dezvoltare personală, încercând să stârnească și mai mult autodepășirea. Vino intr-un cadru prietenos să afli care sunt nevoile unei companii și învață direct de la specialiștii care o compun!

Proiectul Akademics vine în atenția studenților cu scopul de a oferi o experiență de învățare și orientare în carieră cât mai personală și originală. Adresat celor dornici de autodepâșire, Akademics ajută la descoperirea abilităților și punerea lor în valoare, lărgind orizonturi și aducând la suprafață calități. Proiectul este înrădăcinat în actualitate este dedicat întocmai generației de millennial masterminds.

Dacă ești un spirit liber, care adoră să își lase imaginația să curgă peste tot in jurul lui, o persoana fermă, sau pur și simplu dacă îți plac oamenii și vrei să îți dezvolți calitățile de comunicare, echipa Akademics te aduce față în față cu o gamă largă de domenii din aria de business, precum: Marketing, Vânzări sau Resurse Umane.

Descoperă-ți interesele într-un mediu interactiv prin teste, jocuri și întâlniri one to one în perioada de autocunoaștere a proiectului. Pregătește-te apoi pentru vizitele la companiile partenere din cadrul etapei de Open Days, urmate de workshop-uri și training-uri oferite de acestea. Pentru ca experiența sa fie și mai benefică, ultima etapă vine cu momente de reflectare și cu un jurnal de carieră care te va ajuta să evaluezi tot ceea ce ai învățat pe parcursul acestei experiențe, dar și să îți setezi obiective de viitor în dobândirea unei cariere potrivite.

Dacă ți-a fost stârnit interesul și ești dornic să vezi cu ochii tăi ce presupune Akademics, protagoniștii acestui eveniment te invită să te înscrii mai departe în ceea ce urmează să fie o primă cărămidă în construirea unei cariere de succes. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înregistrezi în cadrul evenimentului de deschidere aici: http://bit.ly/2nOmZ5X și să participi cu ambiție, entuziasm și determinare!

 

Lasă un răspuns