Cursuri de prim-ajutor – Luna Studentului Clujean @ CCS

0
282

Situațiile de urgență prezintă un caracter imprevizibil, fiecare dintre noi se poate simți brusc rău sau poate fi martorul unui accident, acasă, la muncă sau la școală.
Ești student?
Vrei să știi ce să faci într-o situație de urgență?
Cum să gestionezi corect o astfel de situație?
Ce presupune acordarea corectă a primului ajutor?

Organizația Studenților pentru Natură și Crucea Roșie Cluj au colaborat, în cadrul Lunii studentului clujean și au găsit soluția perfectă!
Participă la cursurile de prim ajutor, beneficiază de o reducere de preț, obține o certificare și contribuie la crearea unei comunități studențești mai sigure și implicit mai altruiste!

Cursurile se vor desfășura în perioada 2-4 mai, câte 4 ore/zi la Casa de Cultură a Studenților (sala va fi comunicată ulterior pe e-mail).
Pentru participarea la acest curs este percepută o taxă de 150 lei (tarif pentru studenți), însă pentru participanții care se înscriu prin intermediul Organizației Studenților pentru Natură taxa de participare va fi de 100 lei.

Confirmarea participării la curs se face prin achitarea parțială (50 lei) sau integrală a taxei prin depunere în contul Organizației Studenților pentru Natură (RO74BTRLRONCRT0297391401, deschis la Banca Transilvania) sau personal până la data de 26 aprilie 2017 (persoană de contact: Paul – 0748938095 sau Diana – 0724414749)

Grupele care se vor forma nu vor depăși 10-12 persoane/grupă. Intervalele orare în care se vor desfășura cursurile se vor plia nevoilor participanților.
Cursul de prim ajutor se finalizează cu un examen, în urma căruia se acordă un certificat de absolvire și o legitimație, care confirmă că persoana este instruită să acorde primul ajutor de bază.

Informații cu privire la modulele care vor fi parcurse pot fi găsite la acest link: http://www.crucearosie.ro/activitati/prim-ajutor/cursuri-de-prim-ajutor.html

Formular înscriere: https://goo.gl/forms/3Ycl1xclm3w21vNH3

 

Lasă un răspuns