Campionatul Sportiv al Economiștilor

0
255

Te-ai săturat de stresul zilnic de la facultate? Vrei să te distrezi cu prietenii? Ai vrut mereu să arăți talentul tău înnăscut la un anumit sport, dar să și câștigi niște premii super cu această ocazie?

Organizația Studenților Economiști îți prezintă un mod interactiv de a ieși din rutina zilnică a activităților din facultate. În perioada 8-14 mai organizează Campionatul Sportiv al Economiștilor. Studenții pot participa la diferite activități sportive care să le dezvolte spiritul competitiv sau spiritul de echipă, să-i facă mai perseverenți și motivați. În plus, aceste actvități aduc un beneficiu atât fizic prin stimularea mișcării, cât și personal prin dezvoltarea relațiilor interumane. Diversitatea sporturilor îți oferă șansa de a încerca activități noi sau de a progresa prin practicarea sporturilor cunoscute deja.

În cadrul acestui proiect te poți înscrie la următoarele sporturi: fotbal, baschet, handbal, volei, tenis de masă, aerobic, bowling, biliard și șah. În ceea ce privește baschetul și handbalul, deschidem porțile tuturor studenților clujeni dornici de mișcare. ?

Taxa de înscriere este de 10 lei/persoană indiferent de sportul ales.

Te așteptăm cu buna dispoziție la tine!

Mai multe informații despre proiect: http://osecluj.ro/cse2017/
Formularul de înscriere: http://osecluj.ro/cse2017/inscriere-cse2017/

Be there!

 

Lasă un răspuns