Un an de CityNapoca!

0
496

CityNapoca a crescut! Atât în numărul de membri care fac parte din echipă, cât și în vechime. La data de întâi martie 2017, City-Napoca a împlinit un an de activitate, iar noi, mica familie de 23 de membri, am hotărât că un mic eveniment numit “gală” ar fi cel mai bun mod de a sărbători, alături de toți partenerii noștri, fericita întâmplare. Așadar, seara trecută, ne-am adunat cu mic cu mare, la Casa de Cultură a Studenților, la primul eveniment pe care CityNapoca nu l-a comentat și promovat, dar l-a organizat.

Seara a fost deschisă de către doi dintre colegii noștri, Răzvan Jega și Alina-Ștefania Traistă, care, în calitate de speakeri, au prezentat de unde a pornit ideea CityNapoca și, trecând de la interior spre exterior, le-au mulțumit tuturor partenerilor care ne sunt alături până în prezent.

Dorim să vă mulțumim încă o dată partenerilor noștri, în primul rând celor de la Cofetăria Pralina – pentru tortul aniversar –  și celor de la Vitamin Aqua – pentru băuturi. Le suntem recunoscători și celorlalți parteneri într-o la fel de mare măsură pentru că ne-au onorat cu prezența. Așadar, vă mulțumim Airfield Festival, Arhiprint, ASCUT, ASER Cluj, AStA, Casa de Cultură a Studenților, CIS, GIB, Interact, OSUT, SSE, TGYM, UN YOUTH! Mulțumim în special și clubului PHI 18 pentru că ne-a găzduit after party-ul!

Echipa CityNapoca vă este recunoscătoare pentru tot sprijinul acordat și pentru colaborare! Sperăm că ne vom îmbunătăți cu timpul, că nu vă vom dezamăgi și că vom rămâne parteneri și prieteni în continuare!

La mulți ani de activitate, CityNapoca! Noi, membrii echipei, avem planuri mari pentru viitor, așa că, oricine ai fi tu cel care citești acest articol, stai la curent cu ceea ce facem!

 Echipa City-Napoca

 

Lasă un răspuns