Seminar gratuit de informare – Start-UP Nation

0
371

Seminarul gratuit de informare Start-UP Nation organizat de RCG Consulting Group are ca scop principal informarea potențialilor solicitanți cu privire la: condițiile de accesare a fondurilor, tipurile de investiții și cheltuieli eligibile, modalitatea de plata etc. Acesta va fi găzduit de cafeneaua Bookla, joi, 2 martie, începând cu ora 18:00.

Valoarea maximă a finanțării acordate este de 200 000 lei, 100% nerambursabili. O scurtă prezentare a liniei de finanțare regăsiți la adresa: http://www.startupcafe.ro/stiri-finantari-21557294-ajutoare-stat-2017-programe-imm-aippimm-start-nation-romania-startup-afaceri-fonduri-firme.htm .

Moderator: Doru Tit- manager RCG Consulting Group, deține o experiență de peste 10 ani în domeniul fondurilor europene, participând la elaborarea și implementarea a numeroase proiecte pe diverse linii de finanțare: POR, FEADR, POSCCE, POSDRU etc. Lector autorizat pentru cursurile de Manager de proiect, Expert accesare fonduri europene și de coeziune, achiziiții publice etc.

Înscrierile se fac completând formularul online la https://www.surveymonkey.com/r/FDNNNQ3 în limita locurilor disponibile.

 

Lasă un răspuns