KEEP it GREEN – Campanie de plantare

0
2373

Vino și tu alături de noi la cea mai amplă campanie de plantare de pomi din Parcul Babeș!

Conservarea naturii ar trebui să fie un subiect sensibil pentru fiecare dintre noi, ea ne furnizează ce avem cel mai mult nevoie în lumea asta, OXIGENUL! Distrugerea ei nu este un accident, este un fenomen recent care ia amploare în mod voit. Dar putem să o oprim, putem să ajutăm natura să se dezvolte prin implicarea noastră în diferite activități, de aceea evenimentul care urmează să aibă loc trebuie să fie o altă realizare privind această temă.

Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai organizează marți, 14 martie 2017, o campanie de plantare de puieți în Parcului Sportiv Universitar „Prof. Dr. Iuliu Hațieganu”.
Prin această acțiune se dorește plantarea a cel puţin 100 de puieţi pe o suprafaţă de aproximativ 3 hectare de teren situat în partea dinspre râul Someș a Parcului Sportiv Universitar „Prof. Dr. Iuliu Haţieganu”. Alături de această acțiune vor fi organizațiile studențești din UBB, Club Alpin FSPAC  și F.C. Universitatea Cluj ca parteneri, precum şi sponsorii: Banca Transilvania şi Yonder.

Uneltele de lucru, puieții, tricourile, brățările și voia bună vor fi asigurate de către organizatori.

Evenimentul poate fi un succes dacă te implici, cei 70 de voluntari ajută, în mod indirect, sute de persoane prin plantarea puieților, ajută natura, deci te ajută pe tine!! Înscrie-te și tu completând formularul  de la sfârșitul articolului. BE A PART OF THIS  SUCCESS!

 

 

 

 

Lasă un răspuns