Târgul de cariere în IT

0
373

IT-ul e pasiunea ta? Dacă da, ești așteptat la Târgul de Cariere în IT, locul unde faci următorul pas în carieră.

Companii importante din domeniul IT, pasionați și specialiști IT își dau întâlnire în 9 și 10 martie la cea de-a 9-a ediție a Târgului de Cariere în IT. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și va reuni cel puțin 2.000 de candidați din domeniul IT și 40 de companii de profil.

În prima zi programul e de la ora 10:00-19:00, iar în cea de-a doua, de la 10:00-16:00.

Vei avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile pentru tine și vei putea participa la seminarii de profil și la competiții contra-cronometru.

Pe lângă joburile prezentate la standurile angajatorilor, poți opta direct la eveniment pentru internship-uri, stagii de voluntariat, burse de studii sau cursuri și ateliere profesionale.

La Târgul de Cariere vei găsi Standul de Demisii, locul unde poți decide dacă e mai bine să rămâi la actualul job sau ar trebui să-l schimbi. Vei discuta cu specialiști în recrutare și cu psihologi despre situația actuală de la jobul tău și vei putea lua o decizie informată privind viața ta profesională. Dacă ai anumite dificultăți sau simți că relația ta e tensionată la job, experții în domeniu îți vor da sfaturi care să te ajute să dezamorsezi conflictul. Desigur, discuția este confidențială.
Mai mult, dacă decizi să-ți schimbi jobul, poți aplica pe loc la posturile disponibile în cadrul companiilor participante.

Mai multe detalii despre primele companii și organizații înscrise la Târgul de Cariere în IT: www.targuldecariere.ro/cluj-it

Târgul de Cariere are loc în martie-aprilie în 7 orașe din România și Republica Moldova:
Cluj, Iași, Brașov, Sibiu, Chișinău, Oradea și Târgu-Mureș.

 

Lasă un răspuns