Solamente latino

0
402

Bună, iubitori de muzică, CityNapoca revine cu un articol prin intermediul căruia vă îndeamnă la o noapte plină de veselie și prin care cunoașteți și „simțiți” muzica latino! SI? SI!
Muzica latino sau mai corect spus latino-americană este muzica cântată în țările vorbitoare de limba spaniolă și portugheză de pe teritoriul Americii de Sud, America Centrala și Mexic.
Stilurile muzicale sunt de o diversitate extraordinară, culturile muzicale spaniolă, portugheză și franceză amestecându-se inevitabil în regiunile de limită teritorială, dar și prin diverși artiști ce au ales să importe și să îmbunătățească diversele elemente muzicale străine. Dansul latino reprezintă forță, și, cel mai important, transmite sentiment!
Sună interesant, nu? Mustăți, voie buna, băuturi, „să ne omenim” pe 23 februarie!!
Muzica latino te „prinde”, te duce acolo unde doar mintea visează! Te face capabil să dansezi cum nu ai fi crezut, miști fiecare părticică din tine, așa că, mișcă-ți șoldurile și acompaniază pașii! Prin muzica latino trăiești petrecerile și dansul! Fii și tu senzual, elegant, pasional și agresiv totodată pentru o noapte!

Redactor: Andronache Maria-Magdalena

 

Lasă un răspuns