Public speaking training, cu Ovidiu Oltean

0
385

Învaţă să comunici cu impact şi șă fii un campion la vorbit în public!

RATIO te invită să-ți dezvolți abilitățile de prezentare în public la trainingul Public Speaking, susținut de Ovidiu Oltean, coach și mentor dezvoltare personală, un campion la vorbit în public și un mare iubitor al oratoriei. Acesta va avea loc pe 28 februarie, 13:00-15:00, la FSEGA (Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor) din cadrul Universității Babeș Bolyai.

Trainingul permite participanților să își evalueze și să își îmbunătățească tehnicile de prezentare, punându-le la dispoziție cunoștințe și instrumente de eficientizare a acestui proces.

Înscrie-te acum >> https://goo.gl/forms/mnARZnntqGb7LI393

După 4 ani de inginerie și 3 ani de vânzări, Ovidiu a descoperit cu adevărat oratoria, în octombrie 2012 la clubul Toastmasters Cluj. În 2013, s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking. Prin tot ceea ce face inspiră și sprijină oamenii să transforme teama de a vorbi în public în entuziasm și să își dezvolte încrederea, creativitatea și autenticitatea.
“Urmează-ți zvâcul!” și fii la curent cu cele mai interesante evenimente ale lui Ovidiu >> http://ovidiuoltean.ro/.

A vorbi în public şi a avea impact este o competență de comunicare. Ești invitat într-o călătorie iniţiatică în lumea dezvoltării personale şi antreprenoriale, pentru descoperirea cheii succesului pentru public speaking, a resurselor şi mijloacelor prin care puteţi transforma o simplă prezentare într-o comunicare cu impact.

Comunicarea stă la baza relaţiilor personale şi de business însă ea ne poate pune în dificultate atunci când ne aflam în fata unui grup de oameni. De multe ori viaţa te duce în situaţii în care e nevoie să te prezinţi lumii cu punctele tale tari şi cu realizările tale, aducând argumente potrivite şi comunicarea să fie pe înţelesul celor care te ascultă. Dacă nu o faci şi nu te pregăteşti din timp, dacă nu îţi vei exersa această abilitate constant – atunci poți pierde oportunităţi – şi nimeni nu vrea asta!

 

Lasă un răspuns