Mediul de Afaceri 2017

0
559

Proiect cofinanțat de către Universitatea ,,Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca

COMUNICAT DE PRESĂ

1 Februarie 2017

Proiectul studențesc ,,Mediul de Afaceri” editia 2017, organizat de Societatea Studenților Europeniști (SSE), a dat startul înscrierilor pentru participare. Perioada de înscriere a început în data de 1 februarie și va ține până în data de 28 februarie. Proiectul se va desfășura intre 12 și 18 martie.

Ediția 2017 a ,,Mediului de Afaceri” își propune să creeze o conexiune durabilă între mediul academic și mediul antreprenorial, la nivelul întregii țări. În acest sens, proiectul își propune să aducă persoane cu experiență în antreprenoriat, din toată țara, care să susțină o serie de training-uri, seminarii si workshop-uri. Elementul inovativ al proiectului este adus de ideea educației non-formale, prin contactul direct cu aspectele practice, specifice mediului de afaceri și prin aplicarea cunoștințelor teoretice dobândite de participanți. Astfel, cei interesați de sfera business-ului au oportunitatea de a fi educați și ghidați în acest sens de către oameni de afaceri foarte bine pregătiți, care vor aduce informațiile necesare. Printre aceștia se numara: Lorand Soares Szasz, Ovidiu Oltean, Alex Gavril, Pandea Bogdan, Corina Brândușan, Mădălina Năstasă, Călin Mihalcea, Andrei Țigănaș.

„Mediul de Afaceri” este un proiect dedicat tinerilor studenți cu vârste cuprinse între 18 și 30 ani, înscriși într-o formă de învățămant superior, fie la nivel de licență, masterat sau doctorat, care doresc să își îmbunătățească informațiile teoretice acumulate în mediul academic, dar și pentru cei care nu au făcut parte dintr-o facultate de profil și încă sunt interesați de sfera business-ului și văd acest proiect ca pe o oportunitate de a-și îmbunătăți skill-urile.

Proiectul este organizat de către studenți și susținut de Universitatea ,,Babeș-Bolyai”, având ca scop promovarea implicării în mediul antreprenorial. Organizatorii proiectului doresc sa stabilească o punte de legătură între studenții pasionați și  oamenii de afaceri de succes, prin intermediul căreia studenții vor putea beneficia de pe urma experienței celor dinaintea lor.

Date de contact:

Adriana Vîrlan, membru SSE, project manager

Număr tel.: 0751531824

Email: adriana_virlan@yahoo.com

Pagina de facebook a proiectului:

https://www.facebook.com/Mediul-de-Afaceri-578382965584698/

 

Lasă un răspuns