Lansare de carte: „Anuță dragă”- Bianca Tămaș @Muzeul Etnografic al Transilvaniei

0
389

Lansarea unui nou volum semnat de Bianca Tămaș: Anuță dragă (roman, Editura Școala Ardeleană, 2017) va avea loc joi, 16 februarie 2017, începând cu ora 17.30, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (Str. Memorandumului nr. 21).
Anuță dragă este cea de-a treia carte a autoarei, roman inspirat din povestea de iubire a bunicilor săi, despre tradiții și Ardeal. Evenimentul are la bază tradiția și promite a fi interesant și cu multe surprize.
Vino la eveniment purtând un obiect vestimentar tradițional și poți câștiga o carte, prin tragere la sorți.

Participă, alături de autoare, Radu Țuculescu, Alexandru Jurcan, Victor Cubleșan și Vasile George Dâncu. Moderator: Tudor Sălăgean.

Bianca Tămaș s-a născut la 24 noiembrie 1992, în Huedin. A absolvit Liceul Teoretic „Octavian Goga” în Huedin, la profilul matematică-informatică, apoi Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai, la specializarea Jurnalism. În prezent urmează cursurile masteratului de PR și Publicitate (linia engleză) la aceeași facultate și lucrează ca jurnalistă. A publicat pentru prima dată în revista Tribuna, suplimentul Claviaturi. A debutat cu volumul Când cerul era pe sfârșite (Limes, 2011), iar cel de-al doilea volum al său este Bere și pantofi cu toc (Eikon, 2014). Are un blog pe care scrie ocazional, despre firimituri cotidiene: http://tamasbianca.wordpress.com.

 

Lasă un răspuns