10 pentru Sesiune

0
650

ASER Cluj premiază și destresează studenții în perioada sesiunii

Odată cu apropierea sesiunii și totodată a stresului cu care aceasta vine, ASER Cluj s-a gândit la diverse modalități de destresare a studenților în pauzele de învățat. Așa a luat naștere campania ’10 pentru sesiune’!

Derulată în perioada 23 ianuarie-26 februarie, campania ’10 pentru sesiune’ are loc pe reţelele de socializare Facebook şi Instagram. Acolo se organizează concursuri și se lansează provocări în rândul studenților prin intermediul unor lozinci hazlii, cu care fiecare ne-am identificat, la un moment dat.

Pentru că nopțile sunt mult mai lungi în perioada sesiunii și cantitatea de cafea băută este invers proporțională cu tot ce ai apucat să înveți pentru examen, această campanie își propune să mai alunge din stres!

Așadar, ASER Cluj premiază studenții plini de ingeniozitate, dornici de distracție, pasionați de tehnologie și nu numai. Cum? Prin intermediul a 3 concursuri în cadrul cărora, cu ajutorul partenerilor, oferă diverse premii.

Împreună cu Eventim, ASER Cluj pune la bătaie două bilete la SummerWell, festivalul cu muzică alternativă, desfășurat pe 12-13 august, în Domeniul Știrbei, Buftea.

Alături de Okian, ASER Cluj așteaptă studenți plini de ingeniozitate să răspundă întrebării lansate pe pagina oficială de Facebook a ONG-ului studențesc. Drept premii, se vor oferi vouchere în valoare de 400, 250, respectiv 100 lei.

Un alt concurs, în parteneriat cu KPMG, oferă 5 perechi de căști Skull Candy pentru aceia care vor obține cel puțin o notă de 10 în sesiune.

Alte detalii referitoare la regulamentele și deadline-urile concursurilor, cât și la activitatea pe care ASER Cluj o desfășoară zi de zi, sunt disponibile pe site-ul oficial ASER Cluj: http://cluj.aser.ro , pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/ASERcluj sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/asercluj

 

Despre Asociația Studenților Economiști din România –

ASER Cluj este acea organizație condusă de studenți, a cărui scop este de a aduce un plus de valoare mediului economic românesc. Cu profesionalism și entuziasm, ASER Cluj luptă pentru a facilita accesul studenților la medii de învățare și oportunități de creștere a competențelor profesionale.

 

Lasă un răspuns