Anul ăsta, și moșu-i student

0
599

Cea mai frumoasă și îndrăgită  perioadă din an se apropie cu pași repezi, aşa că OSUBB Cluj-Napoca și CSUBB (Oficial) vă pregătesc câteva surprize.

Dacă v-ați asigurat din timp că veți găsi sub brad tot ce vă doriți, de ce să nu încercați să faceți și pe altcineva fericit? Cum anul ăsta și moșu-i student, vă invităm să bațeți palma cu el la Căsuța Galbenă din Hașdeu, iar dacă tot ați mers până acolo, fiți un spiriduș bun și aduceți un cadou sau o donație pentru copiii cu dizabilități din casele de tip familial.

Organizația Spiridușilor din UBB –noua noastră poreclă- și CSUBB bat palma cu Moș Crăciun. Astfel, sunteți invitați  să oferiți un cadou : haine, jucări, dulciuri, rechizite:caiete, pixuri, creioane, cărți, bunuri pe care le puteți dărui sau bani; celor 43 de copii cu vârstă cuprinsă între 4 și 20 de ani, de la Complexul comunitar de servicii pentru copilul cu handicap – Case de tip familial.

Și toate acestea se întâmplă foarte aproape de voi: la căsuța galbenă din Hașdeu.Se pare că Moș Crăciun și-a mutat sediul printre căminele studențești.

Dacă doriți să faceți parte din neastâmărata echipă de spiriduși ai Moșului, vă așteptăm din 8 până în 17 decembrie, în intervalul 12:00-21:00 . În cazul în care vă întrebați de ce să faceți asta, răspunsul este foarte simplu: pentru că toată lumea merită să aibă niște sărbători frumoase și e de datoria noastră sa ne asigurăm de asta. Deci vă așteptăm să  veniți și să ne ajutați  să arătăm tuturor că Organizația Spiridușilor din UBB are sacul mai mare.. și contează. Noi ne vom asigura că și voi veți  primii ceva drăguț ca să nu uitați că iarna asta ați adus zâmbetul pe fața cuiva, fără să așteptati nimic la schimb.

De asemenea, nu uitați că miercuri, 14 decembrie 2016 ne întalnim la o seară de colinde  ”Campus cu Ler” de la ora 18:30, la Teatrul de Iarnă Hașdeu.

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare!

Event facebook: Anul ăsta, și moșu-i student

 

 

 

Lasă un răspuns