BBFSE 2K16

0
287

Așa cum bine știm cu toții miercuri seara, 16 noiembrie, a avut loc Balul Bobocilor de la Facultatea de Studii Europene din cadru Universității Babeș-Bolyai care a fost organizat de SSESocietatea Studenților Europeniști.

Acest eveniment a început promițător având muzică tipică temei alese și anume ,,Anii 20” unde atât perechile cât și participanții la acest eveniment au etalat ținute specifice acestei perioade creându-se, astfel, o imagine unică.

Locația în care s-a ținut BBFSE a fost în cel mai nou club al Clujului (Form Space) amplasat în incinta stadionului Cluj Arena și având ca invitați DJ de renume ce au mixat la festivaluri celebre (Electric Castle și Untold) precum Blanilla, MadLiquid, Dj George & MC Lucas și DJ Drix un DJ nou pe scenele locale.

Organizatoric putem spune, având în vedere că echipa CityNapoca a fost prezentă la acest eveniment, că totul a mers șnur și că nu au existat momente moarte.

Referitor la programul de desfășurare al tuturor probelor, ceea ce este de remarcat este că bobocii de la Facultatea de Studii Europene s-au descurcat foarte bine la toate probele pregătite de organizatori și anume de la dansul de grup, proba de prezentare personalizată și inovatoare, proba de dans, proba de talent și până la proba surpriză (care a constat în recitarea unei strofe dintr-o poezie după ce bobocii au inhalat heliu, creând o atmosferă foarte amuzantă datorită tonalității vocii acestora).

Spre finalul acestui bal, trupa Mistic ne-a încântat cu un dans hip-hop în care s-a văzut că toate mișcările spectaculoase au fost ținute sub control datorită experienței pe care membrii trupei o au.

Despre emoțiile perechilor putem spune că au existat ca de fiecare dată, dar au fost emoții constructive, deoarece și din public puteai simți energia perechilor.

La final, bobocii au trebuit să defileze în ținute care ne-au trimis din anii 20 până în anii 2016 după care a urmat, ca de obicei, deliberarea juriului.

Această deliberare a juriului s-a finalizat astfel:

Miss Boboc Cinția  Kamelia Gall și Mister Boboc Alexandru Paloșeanu

Credit Foto: Laura Lazăr

 

 

Lasă un răspuns