Crosul lui Moș Crăciun

0
847

17 decembrie orele 16-18, piața Unirii

,,Crosul lui Moș Crăciun,, se adresează tuturor persoanelor pasionate de sport, care vor să dezvolte un stil de viață sănătos, dar și celor preocupate de semenii noștri mai puțin norocoși.

Categorie: Cros Open

Distanță de parcurs este de aproximativ 3 km.

Taxa de participare 30 lei.

Toate fondurile colectate din taxa de participare vor fi direcționate către susținerea cu burse a copiilor din proiectul,, Vreau în clasa a noua’’( worldvision.ro).

La această competiție pot participa tinerii peste 14 ani și adulții.

Proiectul ,,Vreau în clasa a noua’’ le oferă copiilor din mediul rural, cu rezultate meritorii, șansa de a-și continua studiile după absolvirea ciclului gimnazial. Bursa lunară le acoperă copiilor fără posibiltăți materiale cheltuielile de transport, cazare, masă sau rechizite, precum și ședinte de consiliere și activități de dezvoltare personală. Din 2008 încoace, proiectul ,,Vreau în clasa a noua’’ a susținut peste 1000 de elevi din mediul rural.

Se recomandă concurenților să poarte echipament de alergare corespunzător condițiilor meteorologice de la data de desfășurare a Competiției (inclusiv încălțăminte adecvată), preferabil de culoare roșie sau costumați în personaje specifice Craciunului.

Vom premia cel mai original personaj/grup de Personaje de Craciun.

Traseul Competiției este următorul:

B-dul Eroilor – Str. Baba Novac -Str. M. Kogalniceanu – Universitatii –str. I.C.Bratianu–Str.Baba Novac- B-dul Eroilor.

Înscrierile:

Înscrierea online a participanților se face completând formularul de pe site-ul http://inceptismovens.com. Înscrierea online trebuie să fie urmată de plata taxei de participare pentru a fi validată de către organizatori.

Inscrierile se pot face și cu ocazia ridicării kiturilor, la locul desfășurării Competiției.

Detalii eveniment: http://inceptismovens.com

fb: Inceptis Movens

 

Lasă un răspuns