ConstructInfo @Concurs de structuri

0
592

ConstructInfo este un proiect iniţiat de OSUT cu scopul de a facilita comunicarea între companiile de top ale domeniul tehnic şi studenții din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca.

ConstructInfo face parte din evenimentul InfoTech, având specializare pe profilul construcții și arhitectură. În cadrul ConstructInfo, companiile participante au ocazia de a-și prezenta activitatea și tehnologiile utilizate, iar prin participarea la un dialog deschis cu studenții au șansa de a-i selecta pe cei mai buni în vederea unei colaborări ulterioare.

Totodată, studenții pot intra în contact cu liderii de piață din domeniu, au acces la cele mai noi informații și descoperiri expuse de profesioniștii domeniului.

Oferă companiilor suportul necesar pentru a organiza activități care să ofere studenților șansa de dezvoltare profesională și remarcare în rândul angajațiilor.

În ceea ce privește provocarea studenților și punerea în aplicare a cunoștințelor dobândite la cursuri, ConstructInfo desfășoară concursul „Un pas spre inginerie”, unde echipe de cate 3 studenți își pun mintea la încercare  în construirea unei machete din materiale neconvenționale, cum ar fii carton, bețe de frigărui, plastelină, scoci, ață, etc., la alegere clădire de minim 1m înălțime sau pod cu deschiderea de minim 70cm.

Primele 3 locuri care au construcția cu cea mai bună prezentare, cel mai original design și cea mai bună rezistență la greutățile susținute vor fi premiate cu premii precum licențe, stick-uri, mouse-uri, coolere, agende, tricouri, cărți la alegere, dar și alte premii surpriză !

Companiile participante la această ediție: MC BAUCHEMIE, HASIT, SELINA, CFR, precum și o prezentare a echipei SDC (Seismic Design Competion).

ConstructInfo este considerat unul dintre cele mai așteptate evenimente din Facultatea de Construcții, iar rezultatele sale nu atestă decât studenți mai informați,mai câștigați și o relație cu mediul academic si piața muncii mai deschisă.  

 

Bulea Camelia – Vicepreședinte OSUT ramura Construcții

Câteva imagini de la ultima ediție :

 

 

Lasă un răspuns