#BBUTCN 2K16

0
3083

După cum știți aseară a avut loc ,,Cel mai tare bal din Transilvania” și anume Balul Bobocilor de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Evenimentul a început cu o atmosferă în stil Retro, stil care a reprezentat și tema balului de anul acesta și anume ,,Retro Late Night Show”, iar ca totul să prindă gust și energie, ,,Cel mai tare bal din Transilvania” a fost hidratat de către Vitamin Aqua.

Ceea ce a fost surpinzător a fost faptul că atât organizatorii cât și voluntarii implicați în realizarea acestui eveniment au fost foarte bine organizați și uniți pentru ca totul să meargă ceas, așa cum se întâmplă totul în Universitatea Tehnică.

Scurtmetraj-ul în care toate perechile au fost prezentate a reprezentat cea de-a doua etapă a serii și a adus odată cu ea nenumărate reacții, începând de la râsete până la formarea de galerii de susținere în dreptul anumitor echipe.

Ulterior, acest scurt-metraj a avut ca scop introducerea unei scenete care avea să prezinte, așa cum a și făcut postul OSUT TV, în cadrul căreia, toate emisiunile și probele la care au fost supuși bobocii aveau să se întâmple.

Inițial, toate perechile concurente la marele premiu au fost invitate individual în fața publicului care se uita la OSUT TV să se prezinte, totodată fiindu-le date anumite sarcini pentru a demonstra telespectatorilor cât sunt de spontani, amuzanți și carismatici.

Bobocii, la această primă probă s-au descurcat minunat, deoarece prin atitudinea lor și prin inventivitatea acestora au făcut publicul să se simtă minunat, furându-le câte un zâmbet, dacă nu chiar un râset isteric. :))

Următoarea emisiune a fost reprezentată de un moment artistic din partea unui membru OSUT care a interpretat câteva melodii din punct de vedere vocal, acesta la rândul lui făcând parte și din Trupa de dans Nova care avea să încălzească atmosfera prin dansul lor și în cea de-a treia etapa, în care trupa a dansat Jazz unde parafraze: ,,fetele au avut mai multe bastoane decât băieții!”

Aceste prime două etape ale programului OSUT au fost condimentate de următorul show oferit de emisiunea Infinit Skills, emisiune care a conținut încă un dans, dar de această dată a fost vorba despre un breakdance spectaculos.

Bineînțeles că următoarea emisiune a fost cea mai așteptată, deoarece aceasta a fost reprezentată de proba de talenta a bobocilor, la care încă odată putem spune că aceștia au făcut față cu brio, prezentându-ne tot felul de talente începând cu dansuri, piese de teatru și terminând cu rezolvarea mai multor cuburi rubik-e care aveau ca mesaj: Love UTCN, talent la care majoritatea telespectatorilor au rămas surprins impresionați.

Cât despre următorul show tv, totul a fost foarte interesant, deoarece aici toții bobocii au fost supuși unei probe care a constat în dansuri simultane a tuturor perechilor, de aici juriul trăgând anumite concluzii referitoare la chimia dintre parteneri, coordonarea acestora și energia pe care o emanau.

Și după cum bine știți, din când în când trebuie să mai fie și publicitate, iar ceea ce vreau să spun prin publicitate este faptul că ceea ce a urmat a avut ca scop principal introducerea telespectatorilor într-o atmosferă incredibilă care nu putea fi creată mai bine decât de un saxofon și puțin jazz care în final a reprezentat combinația fatală, deși următoarea probă avea să fie și mai ,,fatală” decât aceasta. De ce spun acest lucru?

Deoarece atât din galeria foto pe care Echipa CityNapoca, în colaborare cu fotografii Adela Lazăr și Claudiu Ardelenean v-o pune la dispoziție cât și din cele care vor fi menționate veți ajunge să ne dați dreptate.

Această probă despre care am tot menționat că este ,,fatală” a fost proba de defilare în costume de baie sponsorizate de Jolidon care s-a dovedit a fi cea mai fierbinte emisiune din acest program tv al OSUT, fiindcă atât siluetele feminine cât și cele masculine au fost expuse în diferite ipostaze în timpul defilării.

Iar ca toată atmosfera să revină la normal, această probă din cadrul emisiunii anterioare a fost urmată atât de un show de dans popular oferit de Ansamblul Folcloric Românașul care este partener a Organizației Universității Tehnice; de proba surpriză în care partenerele aveau de desenat tinând un marker în gură, cuvântul care le era dat de prezentatorii acestui program tv, între timp partenerii trebuind să meargă printre jaloane cu o bicicletă cu care dacă virai la stâng aceasta vira la dreapta și invers, deci într-adevăr o probă destul de dificilă, la final partenerii trebuind să își dea seama de cuvântul primit de partenera sa de la prezentatori prin intermediul desenului și nu în cele din urmă, ,,Cel mai tare bal din Transilvania” s-a încheiat cu un concert oferit de trupa One Way care au cântat melodii comerciale cât și melodii rock și ținem să le mulțumim pentru acest lucru.

La finalul acestui măreț eveniment, atât telespectatorii, participanții cât și organizatorii au mers în Euphoria Music Hall pentru a petrece până dimineață pentru faptul că totul a ieșit ca la carte așa cum și-au dorit organizatorii.

Câștigătorii celui mai tare bal din Transilvania sunt:
Miss Boboc Diana Maria Morariu și Mister Boboc Ionut Lupean

 

Lasă un răspuns