Balul Bobocilor Facultății de Istorie și Filosofie

0
688

 

Cinci tipuri de dans din cinci țări diferite, cinci tradiții adunate pe o singură scenă de cinci perechi talentate și frumoase. Așa începe povestea Balului Facultății de Istorie și Filosofie.

Ei: Alexandra Nichițean, Patricia Tomas, Georgiana Ciornei, Diana Zăgrean, Amalia Georgiana Oprea, Moldovan Florin, Marius Pop, Crinuţ Vîrtic, David Stefan Toth și Havriliuc Marcel au acceptat provocarea organizatorilor și sunt gata de un adevărat show.

Noi am avut ocazia sa stăm de vorbă cu fiecare dintre ei și astfel am reușit să intrăm puțin în atmosfera de poveste pe care aceștia o pregătesc alături de coregrafa lor Oana Chidean și, bineînteles, alături de organizatori, sub îndrumarea Mădălinei Braeș, student senator al Facultății de Istorie și Filosofie, care le este alături necondiționat cu orice au nevoie: “Bobocii sunt foarte faini, destul de implicați și entuziasmați, mai ales să își afle premiile. Se observă o diferență, în comparație cu anii trecuți, în modul în care își asumă toată pregătirea”.

Având în comun pasiunea pentru muzică, dans și distracție, bobocii ne-au mărturisit că balul reprezintă pentru ei un nou început în procesul de cunoaștere, dar și o ieșire din tiparele vieții cotidiene. Astfel, David, un mare pasionat de jocuri video, a acceptat provocarea pentru a încerca ceva nou și a se distra. La fel ne-a mărturisit și Amalia, care a făcut cunoștință cu dansul încă de la vârste mai fragede, balul însemnând o nouă experiență. Pentru Alexandra și Marius muzica face legea și tinde să îi transforme în partenerii ideali. În relația dintre Patricia și Florin încrederea joacă cel mai important rol, iar pentru Georgiana și Marcel, stresul și-a spus cuvântul la început, în cele din urmă aceștia reușind să treacă peste toate obstacolele. Diana și Crinuț vor să se distreze și să profite din plin de ceea ce le ofera acest spectacol.

 

Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre ei, vă așteptăm marți, 1 Noiembrie 2016, în Euphoria Music Hall, începând cu ora 21:00. Dress code: red or black.

Întrebată de ce este important sa fiți prezenți, Mădălina a mărturisit: “…pentru invitații noștri, este important să participe la acest bal, deoarece promovăm multiculturalitatea și, aici, o să vadă cum sunt percepute cinci culturi diferite, iar pentru boboci, aici își vor cunoaște colegii și atmosfera de care vor avea parte în cei trei ani de facultate, deoarece facultatea nu înseamnă doar muncă și studiu, înseamnă și distracție”.

Toți cei care sunteți în asentiment cu Mădălina, see you there!

Redactor: Lavinia Manuela Mătieș

Fotograf: Călin Bogdan

 

Lasă un răspuns