Balul Bobocilor @ Facultatea de Studii Europene

0
814

            Societatea Studenților Europeniști organizează Balul Bobocilor, eveniment adresat studenților din anul întâi.

            Anul acesta, Balul se va desfășura în clubul Form Space în data de 16 noiembrie 2016.

            Ținut în cel mai nou club al Clujului amplasat în incinta stadionului Cluj Arena și având ca invitați DJ de renume ce au mixat la festivaluri celebre (Electric Castle și Untold) precum Blanilla, MadLiquid, Dj George & MC Lucas și DJ Drix un DJ nou pe scenele locale. Balul își propune să aducă în lumina reflectoarelor pe cei mai curajoși boboci în competiția lor pentru titlul de Miss și Mister Boboc, respectiv Miss și Mister Popularitate.

            De această dată tema Balului este ”Anii ’20„, iar participanții vor etala ținute specifice acestei perioade și vor deschide evenimentul cu un dans reprezentativ al epocii.

            Cele cinci perechi din anul acesta vor concura pentru celebrele titluri, iar numele lor sunt : Alexandru Paloșeanu, Diana Isac, Alexandru Ioan Hohoi, Georgiana Ioana, Oana Uțiu, Alexandru Vădean, Ruben sebastian Carafă, Laura Rotaru, Cintia  Kamelia Gall și Horațiu Ispas.

           Aceștia deja au intrat în cursa pentru Miss/Mister Popularitate pe pagina oficială a evenimentului fiind postate pozele lor, iar cel/cea care va avea cele mai multe aprecieri va fi încoronat cu titulatura de mai sus.

           De asemenea bobocii vor avea de îndeplinit și probe în timpul Balului de exemplu proba de talente sau proba de prezentare și o probă surpriză ce le va fi comunicată direct pe scenă.

      În ceea ce privește sponsorii aceștia sunt: Bye Bye Stud, TIFF, Oriflame și MOX, evenimentul fiind realizat în parteneriat cu Bye Bye Stud.

Eveniment recomandat de CityNapoca.

 

 

Lasă un răspuns