Infotech revine

0
796

În perioada 14-30 Noiembrie, Organizația studenților din Universitatea Tehnică pune la dispoziția companiilor clujene, prin intermediul InfoTech, un mediu propice pentru apropierea de mediul universitar. Având în plan să ajute atât studenții cât și mediul business, organizația pune la cale o serie de evenimente, de informare și promavare, clasificate în funcție de specificul firmelor și ramurile Universității Tehnice, astfel pentru ramurile Electro, Mecanică, Construcții și Instalații se vor organiza ElectroTech, MecanicTech, ConstructInfo și InstalTech.

ElectroTech XXII
Ajuns la cea de-a XXII ediție evenimentul, care crește exponențial de la an la an, promite să fie mai bun ca niciodată, echipa având în plan să aibă cât mai multe companii prezente la Conferințe, Workshopuri și Concursuri. Evenimentul dedicat studenților de pe ramura Electro, cu un focus special pe IT, permite tuturor persoanelor interesate să ia legătura cu investitori pregătiți să mizeze pe entuziasmul și forța lor de muncă. Organizatorii promit o serie de surprize care vor face acest eveniment imposibil de ratat.

În cadrul ElectroTech XXII se desfășoară cea de-a 4-a ediție de PoliHack! Hackathonul cu premii din ce în ce mai mari de la an la an, devine în acest an deschis înscrierilor la nivel național și se extinde ca anvergură și număr de participanți așteptați.

Mai multe informații:
http://electrotech.osut.org/
https://facebook.com/ElectroTech.OSUT/

MecanicTech XX
Ceva mai tânăr decât fratele său ElectroTech, dedicat studenților de pe ramura Mecanică a Universității Tehnice și nu numai, MecanicTech dorește să ajungă la rândul său un exemplu demn de urmat în ceea ce privește evenimentele dedicate celor dornici să-și construiască un viitor mai bun în special în domeniul industrial.

Evenimentul se află la ediția cu numărul 20, Ediție Aniversară.

Mai multe informații:
http://mecanictech.osut.org/
https://facebook.com/MecanicTech/

ConstructInfo
Cel de-al treilea eveniment de amploare din familia InfoTech promite să fie mai mare și mai bun ca niciodată, studenți entuziaști și firme dornice să investească în dăruirea și abilitățile lor de constructori se vor întâlni, unii pentru a se pune la curent modul de metodele și materialele actuale, iar ceilalți pentru a vedea cine acceptă provocarea de a face față noilor provocări din domeniul Construcților. Acest eveniment este dedicat ramurii Construcții a Universității Tehnice, dar așteaptă orice student dornic să își găsească un loc de muncă în domeniu.

http://constructinfo.osut.org/
http://facebook.com/ConstructInfo/

InstalTech
Universitatea Tehnică va pune la dispoziția celor două entități, mediul business și cel academic, un mediu propice dezvoltării lor, ca un tot unitar. Organizatorii promit o ediție memorabilă de InstalTech, cu un număr de companii din domeniul Instalațiilor care va depăși edițiile trecute și cu noi evenimente în cadrul proiectului.

http://instaltech.osut.org/
http://facebook.com/InstalTech/

OSUT este o organizație non-guvernamentală, având ca scop promovarea și apărarea intereselor studenților din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Activitatea organizației datează din anul 2003, având în prezent un număr de peste 900 de membrii.

 

Lasă un răspuns