The Hourglass @ Hard Club

0
404


Hard Club redeschide seria de concerte pe 18 Octombrie începând cu ora 20:30, după o vară lungă cu The Hourglass (Romania) alături de Hybrid Symphony în deschidere!

Muzica celor de la Hybrid Symphony are o bază symphonic metal, dezvoltând pe parcurs diverse influențe, creandu-se in final un “hibrid” intre gothic metal, death metal, hardcore, alternative, heavy metal, dar și elemente de muzică clasică.

Băieții și fetele ajung la Cluj pentru prima oară, să le arătăm sighetenilor că și la noi pot avea parte de o primire călduroasă, ca acasă!

Membri:

Miruna Puiu – Vocals
Alexandra Joicaliuc – Vocals
Homei Leonard (Leo) – Violin
Chesa Bogdan – (Copilu’) – Guitar
Ciocan Claudiu – Guitar
Nyisztor Daniel – Bass Guitar
Kovy Gabor – (Gabo) – Drums


The Hourglass

A well known female fronted metal band, formed in Cluj-Napoca, Romania. The band’s music consists in a combination of symphonic metal elements, industrial sounds and a dramatic soprano voice, all based on a strong melodic metal structure. Influenced by Therion, Deathstars, Gothminister, Tristania and Haggard, the band created a symphonic/industrial metal hybrid.

Listen to our debut album here: http://thehourglassro.bandcamp.com/
Symphonic metal with an electro/industrial touch
http://www.the-hourglass.com/

Members:

Alma Vomastek – voce (soprană)
Ádám András – chitară
Cristian Florea – chitară bass
Ioana Dirva – clape
Bogdan Mara – tobe

Support: 15 RON
Open doors: 20:30

Pe durata concertului (20:00 -23:00) servirea se va face doar la bar, iar în sala de concert fumatul va fi interzis din respect pentru trupe și ceilalti participanti la concert ! Mulțumim pentru înțelegere !

Sursa: NOMAD Events

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/