Cluj Never Sleeps @ Piața Unirii

0
550

În noaptea în care nimeni nu doarme, te provocăm să iei Clujul la pas și să te bucuri de activitățile culturale aduse în centrul atenției, atât în spațiile publice cât și în cele neconvenționale din Cluj-Napoca.

În noaptea dintre 18 și 19 iunie ridicăm pulsul orașului!

Vom avea:

-spectacole culturale aduse în stradă
-spectacole tematice surpriză
-scene dedicate tinerilor artiști
-muzici variate
-intervenții în spațiul public
+multe altele

Proiectul se adresează în special publicului larg, care e invitat să participe activ la seria de evenimente a #ClujNeverSleeps, dar și a instituțiilor și operatorilor culturali, care au ocazia să își prezinte munca în cadrul unui proiect unic.

INVITAȚIA ASTA ESTE PENTRU TINE!

Dacă vrei să incluzi un eveniment organizat de tine în programul Cluj Never Sleeps 2016 completează formularul de aici: http://bit.ly/1SOZjYr până vineri, 27 mai 2016.

Pe termen lung, evenimentul urmărește închegarea comunității culturale din Cluj-Napoca și prezentarea actului de cultură mai aproape de oameni.

Ediția din 2015 s-a tradus în 35 de evenimente care au însumat 150 de ore comprimate în doar 24, răspândite în 20 de locații și la care au luat parte peste 10.000 de participanți.

Cluj Never Sleeps este organizat de Asociația Acaret și Youth@Cluj-Napoca 2015, sprijinit de Primăria municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul susține candidatura Clujului pentru titlul de Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii.

 

Lasă un răspuns