CULISELE SUCCESULUI @OSUT

0
675

Eşti interesat de dezvoltare personală, îţi doreşti să îţi găseşti drumul în viaţă şi să îţi construieşti o carieră de succes şi nu ştii încă de unde să începi sau ce te-ar putea ajuta mai mult? Atunci Culisele Succesului este evenimentul pe care nu trebuie sa il ratezi! Vino să afli ce presupune drumul spre reuşită de la oameni ce au cunoscut deja succesul dar şi sacrificiile acestuia.

Culisele Succesului este un eveniment organizat de Direcţia Profesional a Organizaţiei Studenţilor din Cluj-Napoca(OSUT) în colaborare cu Universitatea Tehnică Cluj-Napoca în cadrul Festivalului Universităţii Tehnice. Evenimentul, aflat la prima ediţie, va începe luni 16.mai şi se va desfăşura pe parcursul a trei zile la Facultatea de Construcţii pe strada George Bariţiu 25, în amfiteatrul Tertea, începând cu orele 18:00. Culisele Succesului se adresează tuturor studenţilor din Universitatea Tehnică, dar nu numai, care îşi doresc să afle poveştile unor oameni de succes din România. Totodata aceştia vor avea şansa de cunoaşte personal oameni pe care poate îi admiră la televizor şi de a le adresa întrebări. Invitatul de luni, şi cel care va inaugura evenimentul, este Tedy Necula-regizor şi speaker internaţional, marţi îl vom avea alături de noi pe Bob Rădulescu-actor, speaker şi creator EpicShow, iar miercuri ne va spune povestea carierei sale Bogdan Căpuşan-pilot internaţional de curse cu maşini.

Te aşteptăm să descoperim împreună secretele succesului de la cei trei invitaţi în cele trei zile de conferinţă! În plus, pe lângă experienţa minunată, dacă vei participa la toate conferinţele ai şansa să câştigi un premiu surpriză!

“Nu contează ce meserie ai, contează să fii cel mai bun. ” (Abraham Lincoln)

Festivalul Universităţi Tehnice, eveniment amplu şi de tradiţie ce a debutat luni 9.mai, îşi continuă programul până duminică, 22.mai. Dacă vrei să ai experienţe diverse, să petreci timp cu prietenii tăi sau să cunoşti oameni noi, să vă distraţi, să participaţi la concursuri, workshop-uri sau activităţi culturale, OSUT te invită şi te aşteaptă să ni te alături! Vino şi tu la Festival !

Va rugam sa va inscrieti la link-ul:
https://docs.google.com/forms/d/1w1B2q1welx6uExNz9ZHGXC_z-InK8wdoY-mzULw9DZw/viewform

Te așteptăm în perioada 16 – 18 mai, începând cu ora 18:00, în amfiteatrul Tertea, în incinta Facultății de Construcții (str. George Barițiu, nr. 25), să afli mai multe povești din „Culisele succesului”.

Luni – Tedy Necula (regizor, producător și speaker inspirațional)
Marți – Bogdan “Bob” Rădulescu (actor, creator EpicShow și speaker)
Miercuri – Bogdan Căpușan (pilot internațional de curse cu mașini)

 

Lasă un răspuns