The Pixels and The Pozitive John @ The Shelter

0
606

Totul este clar. De la primul om care a pășit pe lună, până la episcopul scientologiei, a fost doar un pas. Un pas mic pentru noi, însă un mare pas pentru omenire.

Armstrong (mă refer aici la Neil)ar fi trebuit să efectueze o transmisie live, pentru toți receptorii tuburilor catodice. Mână în mână cu Prunariu, Jähn și Yuri Gagarin, ar fi trebuit să formeze o trupă, pentru ca toate ideile lor științifice șă se transforme în decibeli.

O mare voce a muzicii pop românești a cântat o dată pentru cel de al 3-lea mileniu ea a fost cea care a celebrat strugurii progresului transportului subteran.

Acestea fiind spuse, ne întrebăm dacă progresul tehnologic se află deasupra noastră sau noi ne aflăm deasupra sa. După cum am spus totul este clar. De la toate lucrurile acestea până la Pixels este un singur pas.

https://www.facebook.com/ThePixels

Din 2006, anul înființării, Pixels a cântat la următoarele evenimente: Delta Music Fest (alături de UNKLE), Stufstocl ( cu Deus), Fabrica (împreună cu Sofa Surfers), Party Orange (cu Sophie Ellis Bextor), Control (cu Lowe), InTransylvania, Shine Festival, StreetDelivery.

Positive John

Positive John sunt o adunatură de băieți ușor instabili compusă din Lazi (voce), Lucrețiu (chitara), Adam (clape), Alex (bass) și Atti (tobe). Formație tânără, Positive John se joacă cu sonoritați alternative care se metamorfozează, piesă dupa piesă, în hibrizi funk/progresivi proaspeți și irezistibili.

https://www.facebook.com/PositiveJohnBand

CÂND?
6 Mai începând cu ora 21:00.

[Fumatul este interzis]

Pixels:

 

Pozitive John:

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/