Direcția Cultural @ OSUT

3
779

Direcția Cultural este una dintre cele 4 direcții ale Organizaţiei Studenţilor din Universitatea Tehnică, Cluj-Napoca (OSUT). Direcția Cultural promovează valorile culturale în societate şi are rolul de a-i ajuta pe studenți să îşi dezvolte abilităţile artistice. Îşi propune să atragă atenția acestui public tânăr asupra evenimentelor/proiectelor dedicate culturii, activismului social care se desfășoară în colaborare cu direcția și nu numai, în scopul dezvoltării lor pe toate planurile. Încă un scop al acestei direcţii este creşterea vizibilităţii intereselor studenţilor astfel reuşim să ne modelăm proiectele conform cerinţelor lor.

Printre proietele organizate se numără :

 • Festivalul de Folk-Invitație la Castel
  Este un proiect realizat in parteneriat cu asociatia Modus Vivendi. care s-a desfășurat în data de 16-17 aprilie și a avut ca și scop promovarea talentelor tinere atât din județul Cluj, cât și din afara acestuia. Festivalul a fost împărțit în două secțiuni: prima secțiune, cea de concurs, a avut loc în data de 16 aprilie la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, iar a doua secțiune cea de recitaluri a avut loc in 17 aprilie în sala Auditrium Maximum, Colegiul Academic al Universității Babes-Bolyai, secțiune care i-a avut ca și invitați speciali pe Magda Puskas, Daniel Iancu, Emeric Imre, Oana Dragomir și Punct ROM.
 • Dansez pentru mine
  Acest proiect oferă o bună oportunitate studenților de a învăța noi stiluri de dans sau de a-și îmbunătății tehnica dansului, toate acestea într-un mediu amiabil și distractiv. În acest semestru proiectul s-a desfășurat în data de 20 aprilie de la ora 20:00 la Clubul Cultural Studențesc din Observator și a avut ca și stiluri de dans dansul country, un stil care pe lângă faptul ca dezvoltă musculatura, te încarcă cu multa energie și dansul popular, care este cel care ne definește originea.
 • Cinema Mărăști
  Cinema Mărăști se va desfășura in 17 mai de la ora 20:00 și este un eveniment/ proiect care s-a bucurat de un număr mare de studenți și semestrul trecut. Acest proiect, cu sprijinul Primăriei orașului Cluj-Napoca și a conducerii Cinematografului Mărăști, oferă șansa studenților de a se uita la filme gratuit în Cinematograful Mărăști, filmele fiind alese chiar de ei.
  Ne puteți căuta pe paginile de event de pe facebook pentru a afla detaliile evenimentelor care urmează.

13020310_10206189411081892_788128766_n DSC_0021 DSC_0105 DSC_0302

 

3 COMENTARII

Lasă un răspuns