POLIHACK: code – innovate – repeat

0
767

Ai idei si vrei sa revolutionezi tehnologia? PoliHack este provocarea unde creativitatea nu are bariera. Adu-ti echipa, alege una dintre sectiunile: Embedded, Mobile App, Desktop/Web App, Junior Programming si depaseste-ti limitele in cele 48 de ore de competitie! Mentorii marilor companii sunt gata sa fie impresionati in weekendul din 22-24 aprilie!

Polihack este un concurs pe echipe, cu durată de desfășurare de 48 de ore și cu 4 secțiuni: Embedded, Mobile App, Desktop/Web App, Junior Programming. Acesta dorește să provoace studenții și liceenii pasionați de programare să descopere și să dezvolte lucruri noi și folositoare, lucrând în echipe, beneficiind de sprijinul mentorilor (din cadrul companiilor sau facultăților) și să ofere o experiență apropiată de mediul de lucru din domeniu. Obiectivul final este ca studenții și liceenii să își depășească limitele într-un mediu competitiv în care să poată fi remarcați și recrutați de companiile participante.

Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică, Cluj-Napoca (OSUT), în colaborare cu Universitatea Tehnică, desfășoară bianual proiectul INFOTECH, cu scopul de a reduce pragul și eventualele bariere de comunicare dintre studenți și companii, de a facilita integrarea studenților pe piața muncii, dar și informarea lor cu privire la așteptările din partea angajatorilor.
De la începutul proiectului (în anul 2006) și până în prezent, OSUT a reușit, prin intermediul Infotech-ului, să aducă în fața studenților Universității Tehnice companii naționale și internaționale de top din domeniul tehnic.

Electrotech a ajuns în acest semestru la cea de-a XXI-a ediție și se desfășoară în perioada 11-24 aprilie, la Facultatea de Automatică și Calculatoare, str. George Barițiu, nr. 26-28 adresându-se studenților de pe ramura electro (Facultatea de Automatică și Calculatoate, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației si Facultatea de Inginerie Electrică).
Mai multe detalii: http://electrotech.osut.org/

polihack

 

Lasă un răspuns