Conquering Lion @ The Shelter

0
567

Conquering Lion is a dub / reggae / crossover band from Tetovo (Macedonia) which started their opus in April 2007.
Conquering Lion este o trupă de dub/ reggae/ crossover din Tetovo (Macedonia) care și-au început activitatea în Aprilie 2007.

http://www.conquering-lion.org/
https://www.facebook.com/Conquering-Lion-141737223754/?fref=ts

În octombrie 2009 formaţia a lansat &rst album (LP) pur şi simplu intitulată „I” pentru UL PMG Recordings (MK) care conţine 10 de melodii, inclusiv colaborarea cu artistul Jamaican Claritate Jah Jah pe melodia „dragoste”. În ultimii 5 ani trupa are concertat destul de mult prin Balcani (Macedonia, Serbia, Bulgaria, Grecia, Croatia, Bosnia, Albania, Kosovo, Romania, Slovenia…) şi au cântat, de asemenea și în Germania.

Trupa a lansat al doilea album numit „Stiu înţelepciunea” pe 26 august 2011, urmat de un 30 zile de tur Balcan de la 1 la 30 septembrie. Leul de atot a efectuat unele signi&nu concerte alături de Manu Chao (FR) Domn (GER), Ras Zacharri (JA), Donald Minott (JA), Hornsman Coiot (RS)…

În decembrie 2012, leul de atot eliberată de o@te poftesc video pentru melodia „foc” care a iesit ca un singur de la al doilea album.

Pe 22 noiembrie 2013 Conquering Lion a lansat al treilea album de studio numit „Apocalipsa” urmat de un al doilea single „Trickster capătul lui”. În aprilie 2014 Conquering Lion a avut un turneul european şi trecut prin multe ţări (Olanda, Germania, Slovacia, Republica Ceha, Polonia…).

Lucrează în prezent la nouile lor viitoare 4 albume de studio care sunt programate să iasă în primavara lui 2016, lansarea albumului va fi urmată de un turneu european în perioada aprilie/mai2016.

CÂND?
22 Aprilie începând cu ora 21:00

CityNapoca recomandă acest eveniment!

www.facebook.com/citynapoca

 

Lasă un răspuns