Concert Decapitated, Hate, Thy Disease @ Flying Circus Pub

0
512

Turneul “Blood Mantra Balkan Tour 2016” ajunge la Cluj-Napoca, pe data de 26 Aprilie începând cu ora 19:00 în Flying Circus Pub.

În cadrul acestui turneul pe scena clubului vor urca DECAPITATED (Polonia), HATE (Polonia), THY DISEASE (Polonia) și încă două trupe care urmează să fie anunțate în cel mai scurt timp.

Biletele pentru concertul de la Cluj Napoca vor fi disponibile în număr limitat, începând de joi, 18 Februarie 2016, în format electronic pe www.iabilet.ro și în format fizic în reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea) la următoarele preuțri:

– 45 RON oferta valabila pana pe 11 Martie;
– 50 RON pana in seara concertului;
– 55 RON la intrare.

Pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1724405657846058/

DECAPITATED revin la Cluj după o pauză de 5 ani de la primul concert pe care polonezii l-au susținut, urmând ca în cadrul acestui evenimente să își promoveze ultimul material discografic, “Blood Mantra”, album lansat în 2014 via Nuclear Blast Records.

“Blood Mantra” reprezintă cel de al șaselea material discografic, fiind și primul album alături de noul toboșar, Michal Lysejko.

In 2016 DECAPITATED inseamna:

Waclaw Vogg Kieltyka – guitar
Rafal Rasta Piotrowski – vocal
Pawel Pasek – bass
Michal Lysejko – drums

Decapitated links:

http://www.decapitatedband.net/
https://www.facebook.com/decapitated/

HATE vor ajunge din nou la Cluj-Napoca, la o distanta de 7 ani, aceștia urmând să prezinte publicului clujean o parte din materialele pe care le-au lansat în aceasta perioada, ultimul album fiind lansat în 2015, “Crusade:Zero” prin casa de discuri Napalm Records.

In aprilie 2013, în cadrul turneului pe care trupa l-a susținut alături de Hypocrisy în Europa, bassistul trupei Sławek „Mortifier” Archangielskij a decedat în somn, punând trupa la o grea încercare. În cele din urmă trupa a decis să continue și tot în acel an au urcat pe scena de la Hellfest alături de soția lui Mortifier, la bass.

În 2016 membrii HATE sunt:

Pavulon
– drums
Atf Sinner – lead guitar, vocals
Kain – bass (live)
Domin – guitars (live)

HATE links:

www.hate-metal.com
https://www.facebook.com/HATEOFFICIAL

THY DISEASE nu este un nume necunoscut pentru România, aceștia urmând să revina la noi în țară în cadrul acestui turneu. Cu o istorie de 16 ani în spate polonezii îmbină într-un mod foarte reușit pasaje de groove-death metal cu sonorități industrial-electronice.

Membrii THY DISEASE:

Sirius – vocals
Yanuary – guitar
Andrew – bass
Ireq – drums
Vx The Mind Ripper – synthesizers, loops & samples
Artyom – guitar

THY DISEASE links:

www.thydisease.com
https://www.facebook.com/thydisease

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/

Sursă: Live Nation Promotion