Mourning Beloveth, Eye of Solitude, Abigail, Descend into Despair @ Flying Circus Pub

0
548

Sambătă, 16 Aprilie 2016, irlandezii de la MOURNING BELOVETH vor ajunge la Cluj-Napoca pentru prima dată.

 

CÂND ȘI UNDE?
Concertul va avea loc în Flying Circus Pub, Începând cu ora 18.00.

Alături de aceștia pe scena clubului clujean vor mai urca englezii de la EYE OF SOLITUDE și trupele romanești ABIGAIL și DESCEND INTO DESPAIR.

Biletele vor fi disponibile începând de vineri, 22 Ianuarie, ora 10.00, online pe Iabilet.ro și în rețeaua Iabilet.ro – Magazinul Muzica, reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, dar și de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay la pretul de 40 RON până în seara concertului (16 Aprilie), urmând ca la intrare prețul unui bilet să fie de 45 RON.
Va exista un numar limitat de bilete, astfel ca daca biletele vor fi vandute in totalitate in avans, nu vor exista suplimentari.

Mourning Beloveth (Irlanda)https://www.facebook.com/MourningBelovethBand s-a format în 1992 în Irlanda, dar numai în 1996 a reușit să debuteze cu un prim demo ce conținea 2 piese intitulat „Debut”, înregistrare făcută chiar de membrii trupei. Primul album de studio, „Dust”, apare în 2001, iar în 2002, „The Sullen Sulcus”.

Noul album, “Rust & Bone “urmează sa fie lansat oficial pe în 22 Ianuarie 2016, via Van Records. “Rust & Bone” a fost înregistrat în studioul Skyhammer Studios pe parcursul a 6 zile și reprezintă un noul capitol în povestea Mourning Beloveth.

Eye of Solitude (Marea Britanie)https://www.facebook.com/eyeofsolitudeband/ – s-a născut din inițiativă artistului Daniel Neagoe, după ce s-a relocat în Londra și s-a integrat în lumea metalului extrem underground.
Daniel descrie trupa astfel: “Eye Of Solitude este inima pădurilor unde zac suflete zbuciumate, este teama insăși, este distrugerea carnală a tuturor gândurilor abandonate în disperare, coșmar și iluminare, un val de temut care poarta sufletul și mintea pe tărâmuri întunecate ale nebuniei”.

Abigail (Romania)https://www.facebook.com/AbigailDoom/ – aniversează anul acesta vârsta de 22 de ani de existență și cum altfel să îi sărbătorească mai bine dacă nu în cadrul acestui eveniment. Trupa a ținut sus steagul doom/death metal în România înca din 1994, lasând semne adânci în sufletele fanilor săi prin muzica sa.

In anii ’90 au lansat albumul „Sonnets”, care le-a adus recunoașterea mult dorită. A urmat, mai notabil, „It is the night I fear” in 2011, de pe care se desprind piese precum „Sweet Cruelty” și piesa https://www.facebook.com/eyeofsolitudeband/ titul, „It is the night I fear”.

Descend into Despair (Romania)https://www.facebook.com/descendintodespairband/ s-a format în Rădăuți în anul 2010 din dorința lui Alex Cozaciuc și Denis Ungurean de a stabili o scenă autohtonă de funeral doom metal.

Descend into Despair reprezintă mișcarea de pendul dintre speranța unei zile de mâine mai bună și descompunerea societății ce ne înconjoară.

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/

Sursă: Live Nation Promotion