Methadone Skies | Holy Motors | Tauusk @ The Shelter

0
588

METHADONE SKIES [Psychedelic / Prog Rock ]

Facebook – https://www.facebook.com/MethadoneSkies/
BAndcamp – http://methadoneskies.bandcamp.com/

Methadone Skies s-a inființat în martie 2009, fiind un trio de prieteni ce începeau să descopere propria dragoste pentru muzică. La început, au încercat să se încadreze în anumite genuri și abordări, luându-le ceva vreme până să-și dea seama că trebuie să facă treabă fără a se limita la vreun stereotip muzical. La sfârșitul anului 2010 Wehry se alatură conturând astfel formula actuală.

În 2012, trupa a lansat albumul, Enter The Void, album ce a atras atenȚia scenei europene underground, pentru ca în mai puțin de doi ani sa împartă scena cu artiști ca Samsara Blues Experiment, Monkey3, My Sleeping Karma, Dyse, Toner Low, Belzebong și mulți alții.

În ianuarie 2015 albumul ,,Eclectic Electric” prinde viață, lansarea fiind urmată de un mini turneu eurpoean în Slovenia, Italia, Germania și Austria.

Methadone Skies a fost începand cu anul 2012 prezentă la importante festivaluri, atât în țară cât și în afara ei: EXIT Festival, Lake on Fire, Pietrasonica, Tube Cult Festival, Rockt den See, Doom Over Vienna, Robust Festival, Stonerizer, Revolution Festival, FuzzBall Stoner Fest, FanFest, Peninsula.
În 2016 trupa va lansa un nou material numit COLOSSEUS.

HOLY MOTORS [ Rock ]

https://holymotors.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/HolyMotorsRO

TAUUSK [ Drone / Dark Ambient ]

https://tauusk.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Tauusk

CÂND?

14 Aprilie 2016 – The Shelter Cluj-Napoca

HAYWIRE BOOKINGwww.haywirebooking.net
https://www.facebook.com/HaywireBooking/

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/