Dirty Shirt / GOD / For The Wicked / Halmyris @ The Shelter

0
506

OPEN DOORS: 8 Aprilie începând cu ora 19:00

 

Biletele pot fi achiziționate online prin www.AmBilet.ro (print at home) și la intrarea locației, în ziua evenimentului:
– 20 RON, pentru primele 50 de bilete
– 25 RON, următoarele 100 de bilete
– 30 RON, disponibile la intrare în ziua evenimentului

http://ambilet.ro/event.html?id=34


DIRTY SHIRT
este una din cele mai iubite si mai active trupe rock din Romania, al cărei stil unic rezultă din combinarea elementelor rock/metal modern cu influenţe din orizonturi muzicale foarte diverse: folclor, funk, electro, world music, indsutrial, etc.
www.facebook.com/DirtyShirtRomania

GOD, trupa de legendă a metalului autohton, una dintre puținele trupe care încă de la începutul activității sale au cântat despre istoria, tradiția, cultura și spiritualitatea strămoșească. Cei 22 de ani de activitate spun totul despre GOD, o trupă cu caracter și personalitate, cu atitudine non conformistă și care nu s-a dat în lături niciodata de a explora teritorii necunoscute. Metal epic și mult folclor tradițional.
https://www.facebook.com/GODtheHorde/

FOR THE WICKED este una din cele mai interesante și ambițioase apariții pe scena metal din Romania, dovadă fiind câștigarea a numeroase premii importante în primul an de la infiintare (2015): Best Metal Newcomer la Metalhead Awards, marele premiu la Posada Rock și premiul Low5Bass Studio la Gbob Romania.
www.facebook.com/weareforthewicked

Halmyris este o trupă de melodic death metal din Iași ce a luat ființă la sfârșitul lui 2013, iar în anul 2014 fiind lansat EP-ul “Omens of Domination”. La activ au concerte atât pe plan local cât și national (Cluj, Petroșani, Hunedoara, Bacău, Suceava, Tg. Mureș), cântând în deschidere pentru trupe precum GOD,Bucovina, Negură Bunget.

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/