Kokoma @ The Shelter

0
495

Marți, 22 martie echipa CityNapoca vă invită la concert:
„”Muzica poate fi ascultată, descrisă, clasificată și analizată în nenumărate moduri. Spre exemplu, Theodor W. Adorno a fost primul care a diferențiat muzica populară de cea ”serioasă”, iar prin asta a oferit o nouă valoare muzicii, valabilă chiar și în ziua de azi. Indiferent de abordare, ne e clar că muzica e un produs social și un instrument ce sporește productivitatea socială.

Există scene pentru fiecare gen muzical, iar noi, sperăm în secret, că am găsit micul nostru loc. Din 2008 încercăm să aducem muzica noastră mai aproape de oameni, să răspândim puțină bucurie, iar asta am reușit-o prin intermediul concertelor și turneelor. Din Edinburgh, până în Istambul, am avut ocazia să împărțim scena cu And So I Watch You From Afar, Caspian, Silver Mt. Zion, 65daysofstatic, This Will Destroy You, Maybeshewill și mulți alții.

Scopul nostru este de a ne simți bine și de a transmite publicului bucuria muzicii.
Fiecare dintre cele 3 albume au fost înregistrate de către noi, iar acest lucru a fost posibil cu mult efort, dragoste și dăruire. Spre exemplu, ambalajele au fost făcute handmade,după design propriu, iar produsele promo au fost pictate manual, de către noi.

Sperăm că odată cu lansarea noului album vom putea ieși în față, dar mai presus de toate sperăm ca muzica noastră să vorbească de la sine.”” – KOKOMO

Kultika este o trupă de post-rock, din Timișoara, compusă din Jack (voce), Fulmineos (chitară), Tavi (chitară), Inia Dinia (keyboard & vocal), Dan (chitară bass) și Seba (tobe).

Deși în 2008 trupa începuse inițial cu un ”outfit” black metal, după câteva schimbări de line-up, membrii săi au decis să experimenteze noi concepte și stiluri muzicale. Astfel că, Kultika e produsul diferitelor influețe, de la progressive/ post- rock, la doom, sludge și alte elemente metal, lucru ce poate fi descris în momentul de față ca post-metal.

Kultika nu este o încercare inovatoare de a crea o muzică ”ne-mai-auzită”, ci mai degrabă un amestec între un sentiment puternic de intimitate și lamentații violente; este pur și simplu expresia muzicală a membrilor săi și influența lor: un vid muzical, calm, dar plin de personalitate.

Albumul de debut ”The Strange Innerdweller” poate fi ascultat/ downloadat/ cumpărat de pe site-ul oficial: http://www.officialkultika.com/ or Bandcamp/iTunes/Amazon.

Kokomo
https://www.youtube.com/watch?v=hFWjaYGFquA
https://www.facebook.com/kokomoband

Kultika
http://www.officialkultika.com/

Acces: 20 lei [în limita locurilor disponibile] FUMATUL ESTE INTERZIS