Fluturi pe asfalt – Lansare album @ Urania Palace

0
499

Vino vineri, 25 martie, la lansarea albumului ­čÖé

La pu╚Ťin peste 3 ani de la albumul de debut ÔÇ×ReconstituireÔÇŁ,Fluturi Pe Asfalt lanseaz─â cel de-al doilea album, intitulat ÔÇ×Mun╚Ťi sub M─âriÔÇŁ. ├Änregistrat ├«n Studioul de Baz─â din Ia╚Öi ├«n perioada 30 octombrie ÔÇô 1 noiembrie 2015 al─âturi de Vladimir Ivanov (BlueCat Studio/ Pinholes), albumul con╚Ťine 8 piese ce aduc diversitate ├«n stilul grupului, dar men╚Ťin├óndu-╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, elementele specifice din spectrul post-rock/post-metal.
Fluturi Pe Asfalt s-au format ├«n anul 2009 ├«n Cluj Napoca, iar dup─â o perioad─â de acomodare ╚Öi cimentare a stilului, au debutat pe scen─â undeva la ├«nceputul anului 2010. Odat─â cu lansarea albumului de debut RECONSTITUIRE (2012), forma╚Ťia s-a men╚Ťinut un secret bine p─âstrat ├«n r├óndul comunit─â╚Ťii underground din Rom├ónia, creindu-╚Öi ├«n proces un statut de cult. De atunci ╚Öi p├ón─â acum au c├óntat al─âturi de forma╚Ťii rom├óne╚Öti deja consacrate, precum Luna Amar─â sau Alternativ Quartet, dar ╚Öi nume de pe scena interna╚Ťional─â, Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula.

Fluturi Pe Asfalt Online:
F─âr─â Leg─âtur─âÔÇôhttp://bit.ly/1mWICv7
https://www.facebook.com/fluturipeasfalt
https://www.youtube.com/user/fluturipeasfalt

————————–————————–——-

Flesh Rodeo (Bucuresti)

Flesh Rodeo este o forma┼úie de alternative metal din Bucure┼čti. Trupa a inceput sa cante inca din 2008, ├«ns─â actualul line-up a prins contur de abia spre finalul anului 2010, cu prima aparitie live ├«n martie 2011. P├ón─â ├«n prezent, forma┼úia a sus┼úinut peste 70 de concerte al─âturi de nume precum Alternativ Quartet, Luna Amar─â, Breathelast, White Walls, Coma, Karma To Burn, Implant Pentru Refuz, Point Blank sau Smallman, participand si la festivaluri precum B’estfest ┼či Rockstadt Extreme Fest. ├Än octombrie 2013, Flesh Rodeo a lansat primul album de studio, „Tellurium-128”, care con┼úine 8 piese ├«nregistrate ┼či mixate de Marius Costache la Next Dog Studio. In vara lui 2015 au participat la Zilele Prieteniei Bergenbier, in trei orase: Brasov, Constanta si Craiova. La finele lui 2015, Flesh Rodeo au lansat cel de-al doilea material discografic ÔÇô EP-ul ÔÇ×End of GreatnessÔÇŁ (info in comunicat). Lansarea, ce a avut loc in clubul fabrica din Bucuresti, avea sa fie urmata de un turneu national, ce a fost anulat de trupa in urma accidentului de pe 30 octombrie, de la Colectiv. In prezent, trupa lucreaza la urmatorul album, ce urmeaza a fi inregistrat in primavara acestui an si este programat pentru lansare in toamna 2016.

Flesh Rodeo Online:
https://www.youtube.com/watch?v=ITgHgQm4qpI
www.facebook.com/fleshrodeo
————————–—————–
Open Doors 20:30
Concert start 21:30
Intrare 15 RON.