Fluturi pe asfalt – Lansare album @ Urania Palace

0
437

Vino vineri, 25 martie, la lansarea albumului 🙂

La puțin peste 3 ani de la albumul de debut „Reconstituire”,Fluturi Pe Asfalt lansează cel de-al doilea album, intitulat „Munți sub Mări”. Înregistrat în Studioul de Bază din Iași în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015 alături de Vladimir Ivanov (BlueCat Studio/ Pinholes), albumul conține 8 piese ce aduc diversitate în stilul grupului, dar menținându-și, în același timp, elementele specifice din spectrul post-rock/post-metal.
Fluturi Pe Asfalt s-au format în anul 2009 în Cluj Napoca, iar după o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010. Odată cu lansarea albumului de debut RECONSTITUIRE (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România, creindu-și în proces un statut de cult. De atunci și până acum au cântat alături de formații românești deja consacrate, precum Luna Amară sau Alternativ Quartet, dar și nume de pe scena internațională, Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula.

Fluturi Pe Asfalt Online:
Fără Legătură–http://bit.ly/1mWICv7
https://www.facebook.com/fluturipeasfalt
https://www.youtube.com/user/fluturipeasfalt

————————–————————–——-

Flesh Rodeo (Bucuresti)

Flesh Rodeo este o formaţie de alternative metal din Bucureşti. Trupa a inceput sa cante inca din 2008, însă actualul line-up a prins contur de abia spre finalul anului 2010, cu prima aparitie live în martie 2011. Până în prezent, formaţia a susţinut peste 70 de concerte alături de nume precum Alternativ Quartet, Luna Amară, Breathelast, White Walls, Coma, Karma To Burn, Implant Pentru Refuz, Point Blank sau Smallman, participand si la festivaluri precum B’estfest şi Rockstadt Extreme Fest. În octombrie 2013, Flesh Rodeo a lansat primul album de studio, „Tellurium-128”, care conţine 8 piese înregistrate şi mixate de Marius Costache la Next Dog Studio. In vara lui 2015 au participat la Zilele Prieteniei Bergenbier, in trei orase: Brasov, Constanta si Craiova. La finele lui 2015, Flesh Rodeo au lansat cel de-al doilea material discografic – EP-ul „End of Greatness” (info in comunicat). Lansarea, ce a avut loc in clubul fabrica din Bucuresti, avea sa fie urmata de un turneu national, ce a fost anulat de trupa in urma accidentului de pe 30 octombrie, de la Colectiv. In prezent, trupa lucreaza la urmatorul album, ce urmeaza a fi inregistrat in primavara acestui an si este programat pentru lansare in toamna 2016.

Flesh Rodeo Online:
https://www.youtube.com/watch?v=ITgHgQm4qpI
www.facebook.com/fleshrodeo
————————–—————–
Open Doors 20:30
Concert start 21:30
Intrare 15 RON.