Soul & Blues Night @ Sax

0
440

Fără muzică, viața ar fi o greșeală, spunea cândva Nietzsche.

În fața talentului copleșitor, singurul lucru pe care-l putem face e să ședem înfiorați și să ne bucurăm de prezența acelor aleși care ajung să ne împărtășească și nouă din sensibilitatea lor magică. Dragi prieteni, ne face o deosebită plăcere să vă prezentăm o voce unică, pe Dean Bowman, care joi ne va onora cu prezența în cadrul unei seri de soul & blues. Vă așteptăm cu drag și nerăbdare!

Contribuția pentru artist e 20 de lei
.

Pentru rezervări vă rugăm să sunați la nr. de telefon:
0736.095.750 sau să ne scrieți un mesaj privat.

Fiecare joc are regulile lui. La SAX, e cam așa:

– Fără snobism.
– Fără prejudecăți.
– Fără răceală; la Sax e foarte probabil și absolut normal să vorbești cu toată lumea, să împarți masa și să râzi cu poftă.
– Fără avocați.

Prietenii fiecăruia sunt bineveniți, dar vă rugăm să-i invitați doar pe cei pe care i-ați lăsa singuri la voi acasă, în rest nu spuneți nimănui. Fiecare e responsabil pentru oaspeții săi.

Intrați și ieșiți discret. Locul e un speak-easy și încântătoarea noastră vecină s-ar putea să doarmă. Vă rugăm să vă faceți planurile pentru restul serii și să vă luați rămas bun înăuntru, înainte de a ieși. De asemenea, vă rugăm să nu încercați să ieșiți prin casa doamnei Șandru, ușa ei fiind chiar lângă cea de ieșire și, cel mai probabil, încuiată 😛

În față la Sax, vă rugăm vorbiți încet. În rest, puteți face aproape orice doriți.

CÂND?
10 Martie 2016, începând cu ora 20:00.

 

CityNapcoa recomandă acest eveniment!
www.facebook.com/citynapoca

 

 

Lasă un răspuns