Conferință @ Agape

0
494

Pentru că au fost multe persoane care nu au reușit să ajungă la această conferință, am decis să o reluăm acum în luna femeii!

Arta feminității:
https://www.facebook.com/artafeminitatii/

„Începem un nou an în creșterea și dezvoltarea noastră.
Pentru mine 2015, a fost un an în care am învațat multe. Am învățat din activitățile pe care le-am avut, din experiențele și oamenii pe care i-am întâlnit, din cursurile la care am participat, însă am învâțat mult și din feedback-urile oferite de voi și pentru asta țin să vă mulțumesc.

Feminitatea rămâne subiectul mult dorit, apreciat și “devorat” de mine.
După cum spuneam și în trecut, feminitatea pentru mine este un stil de viață, este parte din mine. Sunt multe lucruri în istorie, legate de energia feminină, care pe de o parte ne-au ajutat, pe de alta însă nu prea.

De-a lungul istoriei au existat mai multe modele de feminitate. În funcție de epoca și context cultural, definirea femeii a luat diverse forme, de la unele inocente, drăgălașe, până la acelea care au ajuns să le îngrădească foarte mult pe femei, reducându-le, în multe situații, la simple obiecte de care alții dispuneau după bunul plac.

Te așteptăm cu drag: http://tinyurl.com/zaol4kc

Ce inseamnă, însă, pentru mine sa fiu femeie?
La ce mă ajută să-mi trezesc feminitatea?

Eram doar o copilă când ,observând modul în care se desfășura viața mamei mele și a mamelor prietenelor mele, atitudinea soților față de ele moment în care am avut o intuiție: a fi femeie înseamnă mult mai mult decât preocupările zilnice, de rutină, ajungând până la banal și obișnuința pe care ele le aveau.

Mi-am zis: eu vreau să fiu “ALTFEL”.
La acea vârstă, aveam până în 12 ani, nu cunoșteam ce însemnă ”altfel”, dar simțeam că viața acelor femei și a mamei mele nu era completă. Ceva lipsea.

Dacă vrei și tu să fii „altfel”, hai alături de mine la conferință și îți voi împărtăși metodele prin care eu am reușit: http://tinyurl.com/zaol4kc

Mi-a luat câțiva ani buni să înțeleg ce înseamnă în esență să fii femeie. Dar când am înțeles, a fost prima dată când am simțit în ființa mea un potential imens, o energie enorma care abia aștepta să se manifeste. M-am simțit ca și când aș fi dat de o comoară neprețuită care se afla în mine de la începuturi și la care, în sfârșit, mă conectasem. De atunci perspectiva mea asupra vieții s-a schimbat complet, oamenii din jurul meu au început să se schimbe, eu m-am transformat.

Acest nou mod de viață, m-a ajutat să aflu răspunsurile la întrebări precum:

  • De ce ne pierdem prospetimea, spontaneitatea și spiritul ludic?
  • Cum să ne câștigăm respectul de sine?
  • Cât de mult contează energia iubirii în viața noastră?
  • Cum poți să depășești frica de singurate?
  • Ce înseamnă o femeie independentă?
  • Ce presupune a fi o femeie dezinhibată?
  • Ce contează mai mult într-o relație de cuplu (sexualitatea, prietenia)?
  • Cum să depășești frica de a nu fi plăcută?
  • Cum ne câștigăm încrederea în noi, ca femei, după o relație care a lăsat răni sufletești?

Dacă simți că lucrurile de mai sus sunt pentru tine, atunci rezervă-ți locul la conferință și vino să îți împărtpășesc din experiențele și cunoștințele mele:http://tinyurl.com/zaol4kc

CAND?
17 Martie 2016
Interval orar: 18:00 – 21:00

UNDE:
Agape
Strada Iuliu Maniu 6, 400095 Cluj-Napoca

Pentru orice alte întrebări sau curiozități, aștept să-mi scrii pe adresa de e-mail: artafeminitatiiautentice@gmail.com.

CityNapoca recomandă acest eveniment!
www.facebook.com/citynapoca

 

Lasă un răspuns