Lara Fabian revine la CLuj

0
528

Lara Fabian revine în România pentru două concerte la Cluj-Napoca și la București.  Pe data de 20 aprilie 2016, cântăreața belgiană va concerta la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, promovându-și albumul „Ma vie dans la tienne”, disc lansat pe 6 noiembrie 2015.

Bilete concert Lara Fabian la Cluj Napoca

  • VIP – preț presale – 330 de lei / preț final – 310 de lei
  • Categoria I – preț presale – 259 de lei / preț final – 279 de lei
  • Categoria II – preț presale – 219 de lei / preț final – 239 de lei
  • Categoria III – preț presale – 159 de lei / preț final – 179 de lei
  • Categoria IV – preț presale – 119 de lei / preț final – 139 de lei
  • Categoria V – preț presale – 89 de lei / preț final – 109 de lei
  • Categoria VI – preț presale – 69 de lei / preț final – 89 de lei

Lara Fabian își prezintă noul „Ma vie dans la tienne”, care deja este pe piață de pe 6 noiembrie 2015. În acest album sunt incluse și 2 versiuni ale piesei ,,Quand je ne chante pas’’ care nu au fost niciodată redate publicului. Curios despre noul ei album este munca depusă în colaborare cu compozitorul David Gategno (care a lucrat cu  Céline Dion, Louane, Nolwenn Leroy si altii.) și Elodie Hesme (Florent Pagny).

Melodiile noului disc, ce sunt dedicate fiicei, soțului și celei mai bune prietene, marchează întoarcerea la originile muzicale ale artistei, între balade romantice și cântece pop care îi pun vocea extraordinară în valoare.

Albumul cuprinde și 2 versiuni ale piesei ,,Quand je ne chante pas’’ care nu au fost niciodată redate publicului. Curios despre noul ei album este munca depusă în colaborare cu compozitorul David Gategno (care a lucrat cu  Céline Dion, Louane, Nolwenn Leroy si altii.) și Elodie Hesme (Florent Pagny).