Mihai Popoviciu și Akos @ The Shelter

0
679

Fetele au acces liber până la miezul nopții, iar după, 10 lei!
Acess băieți – 10 lei până la miezul nopții, iar după, 15 lei!

CÂND?

8 Martie, începând cu ora 22:00

Mihai Popoviciu
[Poker Flat Recordings | Highgrade Records]

https://soundcloud.com/mihai-popoviciu-1
http://www.residentadvisor.net/dj/mihaipopoviciu
http://mixing.dj/livesets/mihai-popoviciu/
https://pro.beatport.com/artist/mihai-popoviciu/8119

Akos
[Stereotype Bizarre]

www,soundcloud.com/akosvincze
www.mixcloud.com/akos-v
www.soundcloud.com/k-k-69
www.mixcloud.com/kek-kek
www.facebook.com/kek.box.39

Mihai Popoviciu, din Sibiu, România, este considerat unul dintre cei mai inovativi producători de muzică electronică din Europa de Est. S-a născut în România, în 1981, și a fost repede atras de scena rave a anilor ’90, care se răspândea cu rapiditate.

A început să producă muzică în 2001, fiind acaparat de virușii techno și house și i-au trebuit mulți ani de experimente până a ajuns să lanseze primul sau vinil, în 2005, prin label-ul lui Dj Hell, Gigolo Records. De atunci, a adăugat constant câte un capitol la povestea succesului sau personal: proiecte solo, sau cu parteneri precum Markus Homm sau Jay Bliss.

În iunie 2007, EP-ul său „First Contact” a fost lansat la casa de discuri a lui Pascal Feos’, Level Non Zero Recordings. Spre finalul anului 2007, Mihai s-a alăturat familiei Highgrade, alături de Markus Homm și începând de atunci cei doi au avut o mulțime de release-uri de succes: „Deaf Sniper”, „Lagoon”, „Urban Ballroom”.

În 2009 activitatea sa discografica s-a intensificat, lansansand materiale la case de discuri foarte apreciate: Fear Of Flying, Hud Traxx, Bang Bang sau Diynamic. Hitul „Bis Co”, produs în colaborare cu Markus și Jay Bliss, a figurat în toate chart-urile muzicale importante, din întreaga Europă și a venit ca o confirmare vis-a-vis de skill-urile sale de producător.

Când obișnuiește să pună muzică alături de Jay Bliss, duo-ul poartă numele de Hermannstadt Collective. O echipă care a făcut mari valuri pe ringurile de dans din toată lumea, cu trak-uri precum: „Raw Fruit”, „Thirst Day”, „Safety Match”. Mr. Popoviciu este genul de producator căruia îi place să se exeze pe inovație și care își rafinează încontinuu paleta de sunete, luând prin surprindere publicul, de fiecare data în direcția pozitivă.

Nu e de mirarea că reputația să de DJ a crescut amețitor în ultimii ani, ducându-l în cele mai importante cluburi din Europa. Set-uile sale sunt aromate cu o notă personală, livrând un mix perfect balansat între groovy beats, warm pads și emoții muzicale ce îți vor crea dependență.

Hipnotizat de sound-ul electronic din 2005, Akos descrie muzica ca fiind o sursă de energie, iubire și inspirație.
Disco, house și techno sunt vibrațiile pe care le transmite publicului cu care-i place să experimenteze mereu sunete noi. A început să mixeze prin 2009 în UK unde s-a bucurat de o rezidența la FluidBar, dar debutul său a fost în Clubul Raum din Cluj.

Dintre locațiile și evenimentele la care a participat în ultimii 2 ani: Durusa Summer Hills, Delayoa, Pe Ponton, Paradise Garage, Midi, Boiler, The Shelter, Les ECuries, Bistritz Sound, Gazette, Tube, Carioca, Untold, Electric Castle

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/