OSTRING Arena Metalelor @ Hard Club

0
459

Cavalleria Events”, Nomad Events și Hard Club vă invită la etapa locală Transilvania a concursului OSTRING începând de pe 5 martie 2016 de la ora 18:00 pînă pe 6 martie 2016 la ora 21:00. O arenă nu poate exista fără public, așa că vă așteptăm să susțineți trupele preferate în cursa pentru marele premiu.

Pentru că votul publicului contează, în seara concertului veți avea posibilitatea să votați trupa preferată prin formularele de vot pe care vi le vom pune la dispoziție.
Vino și tu să votezi cu trupa ta preferată!

Tineși aproape pentru că urmează să anunțăm trupele calificate, programul, juriul și alte surprize pentru voi!

De peste 6 ani de zile Cavalleria Events susține șcena metal underground din România, organizând sute de concerte, parte din trupele susținute de agenție aflându-se astăzi pe scene mari ale festivalurilor europene.
Anul acesta am inițiat un nou proiect pentru susținerea metal din underground.

Scopul acestui proiect cu caracter competitiv este încurajarea profesionalismului și promovarea trupelor underground.

OSTRING își dorește să fie un spațiu identitar al genului, menit să stabilească punți culturale, să stimuleze profesionalismul artiștilor și spiritul concurențial specific industriilor creative.

OSTRING este o arenă a metalelor. O arenă în care se pot bate zeii metalului cu eroii din panteonul undergroundului. Cei mai buni vor fi premiați cu un slot pe scena principală a festivalului Metalhead Meeting, alături de trupe legendare, unde au ocazia să fie aclamați de fani.

Trupele care se vor clasa în a doua și a treia poziție în finala internaționala din Cluj-Napoca vor fi premiate cu un slot la Festivalul Revolution, respectiv un voucher oferit de Cavalleria Evemts și alte beneficii care se vor anunța pe parcursul desfășurării concursului.

Comisiile de jurizare ale concursului sunt formate din personalităţi din sfera muzicală, iar evaluarea se va face conform următoarelor criterii:
– vibe (energie transmisa);
– ținuta vestimentară sau machiaj;
– calitatea interpretării (tehnica instrumentală/ vocală);
– coeziunea (lucrul în echipă);
– prezentarea trupei (rider tehnic și presskit; soundcheck),
– conduita din punct de vedere tehnic ( relația cu sunetistul, respectarea timpilor de scena, soundcheck/linecheck)

Sperăm ca acest proiect să eficientizeze comunicarea dintre artiști, să crească performanta trupelor și bineînțeles să redea publicului gustul pentru muzica live și diversitatea genurilor muzicale din zona rock/metal.

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/