Lansare Ep – Riot Monk @ Hard Club

0
433

Sâmbătă 12 Martie începând cu ora 20:00 în Hard Club, RIOT MONK lansează primul material discografic intitulat First EP!

*Invitați speciali sunt clujenii de la FRONT.

RIOT MONK s-a format în Septembrie 2014 avându-i în componență pe – Radu (voce și chitară), Mishu (chitara și voce), Lori (bass), Alec (tobe).
Scopul trupei este simplu și clar – muzica Rock.
Stilul pe care îl abordam este un Alternativ Metal, care conține influențe de Southern Rock, Grunge, Power, Indie Rock, de altfel muzica cu care fiecare dintre cei 4 membri au crescut și s-au format ca Rocker.
Muzica trupei are forță și transmite mesaje inspirate din trăiri simple și normale.

Urmăriți video lyric la This Tune la linkul de mai jos:

Pentru interviuri, concerte nu ezitați să ne contactați la: benediktusproduction@gmail.com sau
telefon: 0722892356

Benedek Robert – manager Benediktus Production

https://www.facebook.com/riotmonk

FRONT

În 2009, la Cluj-Napoca, ne-am început drumul cu o componență ce includea membri ale unor trupe cunoscute din zonă și-am reușit, repede, să lăsăm o impresie bună pe scena locală, în special prin aparițiile în deschiderea unor nume consacrate din undergroundul muzical românesc.

Anul acela am scos primul nostru EP, 100% auto-produs, pe care-l găsiți pe pagina noastră de Soundcloud, am reușit să ajungem în heavy rotation și viitorul părea roz.

Cum nu întotdeauna socoteala de-acasă iese, din cauza unor diferențe de viziune, câțiva din membri au părăsit trupa și-am fost puși în fața dificilei sarcini de-a le găsi înlocuitori. Următorii ani i-am investit în producția și compoziția unor piese noi, mai complexe, reorchestrarea celor inițiale, iar la sfârșitul lui 2014 am ajuns, din nou, la o formulă stabilă și ne-am reluat cursul frânt în urmă cu 5 ani.

După câteva concerte și multe repetiții, în februarie 2015 am lansat “Left Inside”, primul single, care ne-a adus multă expunere, locuri pe câteva scene importante și multă căldură din partea publicului.

Al doilea single, “Alive”, însoțit de un videoclip zdrobitor, urma să apară pe tub în toamna lui 2015, dar din cauza evenimentelor tragice din București, am decis să-i amânăm lansarea pentru 28 ianuarie 2016, la exact 1 an de la „Left Inside”.
Dacă toate merg bine, primăvara viitoare vom avea plăcerea de-a vă prezenta noul nostru EP și al doilea videoclip, care sfredelește mai mult în sinele FronT.
Mulți oameni dragi au lăsat însemnări, în cartea noastră, dar, capitolul ăsta îl scriu Julia Kocis (tobe), Ciprian Sav (chitară, voce armonie), Doru Nedelcu (chitara, efecte, voce armonie), Paul Tenciu (chitara bas) și Mihai Șarlea (voce).

https://www.facebook.com/FrontBand

OPEN DOORS: 20:00
SUPPORT: 15 LEI

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/