JazzyBit @ Cinema Victoria

0
494

Anul acesta Jazz&Wine ia rolul de vestitor al primăverii.

În data de 5 martie de la ora 20:00, JazzyBIT vin la Cinema Victoria în Cluj pentru a ne oferi cel mai frumos mărțișor, lansându-și cel de-al doilea album, Horizon.

Depășește așteptările persoanei iubite și oferă-i cadoul perfect: o seară intimă în ritmuri de jazz, proiecții video și un pahar de vin bun!

JazzyBIT este un trio instrumental format din Teodor Pop Iuliu, Mihai Moldoveanu și Szabó Csongor-Zsolt. Trupa s-a format în 2011 când Teodor și Mihai au început acest proiect, urmând ca în toamna aceluiași an toboșarul Zsolt să li se alăture. Au început să susțină concerte în 2012 și de atunci au cântat atât în țară cât și străinătate pe scenele unor renumite festivaluri și concursuri de jazz precum: Tuscia Jazz Festival, Musica Sulle Bocche Jazz Festival, Garâna Jazz Festival, JazzTM, Green Hours International Jazz Festival Bucuresti, Campina Jazz-Rock Festival, Sibiu Festivalul Internațional de Jazz, Târgu Mureș International Student Jazz Festival, Jazz in the Park Cluj-Napoca. În 2014 au fost finaliști ai concursului European Jazz Award din Italia.

Repertoriul lor este format în întregime din compoziții proprii.

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/