El Clasico @ Club Ring

0
458

EL Clasico va invita pe 10 martie intr-un decor minimalist alaturi de 4 performeri promitatori pe scena muzicii electronice a Romaniei. Vino sa vibrezi pe elementele muzicii electronice alaturi de ALEX RISE, CENTRIFUG, NIXON si SLEEPY COKE.

Inregistrati-va pe : http://events.julies.ro/el-clasico pentru a avea prioritate la intrare si sansa de a castiga un abonament la UNTOLD FESTIVAL si un card VIP El Clasico cu acces in backstage alaturi de echipa EL CLASICO.

In cadrul evenimentului se vor filma cadre pentru videoclipul productiei “Transylvania Frequencies” produsa de Alex Rise & Sleepy Coke.

Locatie: Ring Club, str.Hasdeu nr.69

*********************************************************************

ø ALEX RISE – Terminal M (Germany) / Blend IT (France) / The Crib / El Clasico

Alex Rise se descrie ca fiind un visator, o persoana optimimista si realista in acelasi timp, gandirea pozitiva fiind cheia succesului sau. Cele mai mari influente asupra sa le are natura, iubirea, viata de noapte, oamenii de calitate din jurul sau, tot ceea ce tine de arta… intreg universul.
Elementele pline de viata si culoare armonizate cu un ritm energic care iti da un vibe pozitiv oriunde te-ai afla, asa se poate caracteriza un live set marca Alex Rise.
„No Obstacles” played by HOT SINCE 82, NICOLE MOUDABER, MONIKA KRUSE, CRISTIAN VARELA and many others
https://soundcloud.com/terminalm/luca-m-just2-alex-rise-no-obstacles

https://www.facebook.com/alexrisedj
https://soundcloud.com/alexrisedj
https://elclasicoofficial.com/#AlexRise

ø CENTRIFUG – Techworkz

Centrifug experimenteaza si se invarte in jurul muzicii electronice de o perioada buna de timp, pe parcurs materializandu-se o pasiune pentru ceea ce nu se rezuma doar la un gen muzical, ci un ansamblu de conceptii ce definesc stilul techno. in ceea ce priveste seturile, prefera o abordare dinamica care se extinde in mai multe directii, de la tribal techno-ul anilor 2000 spre productii de acid ale artistilor actuali.

https://www.facebook.com/djcentrifug
https://www.mixcloud.com/centrifug

ø NIXON El Clasico

Parte a noului val de DJs si producatori romani, Nixon impleteste kickuri energice si piese techno extrem de texturate care arata spre viitor, mentinand totodata indicii din trecut. El face acest lucru cu un adevarat simt al personalitatii.
Ca cineva care crede cu adevarat in puterea muzicii ca instrument hipnotic si terapeutic, Nixon prezinta seturi techno “dark and bouncy”, precum si calatorii muzicale captivante.
Dupa ce a mixat in cele mai multe cluburi din Transilvania, Nixon s-a mutat in Italia in 2014 iar apoi s-a stabilit in Ibiza in 2015 cu scopul de a se focusa mai mult pe muzica si a-si aduce sound-ul mai aproape de oameni din intreaga lume.
Din aceasta cauza el este renumit pentru calitatea seturilor, nivelul ridicat de creativitate si coerenta, traducand constant personalitatea lui in muzica sa.

https://www.facebook.com/djnixonmusic
https://soundcloud.com/nixonthedj

ø SLEEPY COKE El Clasico

Istoria legata de Sleepy Coke incepe inca din anul 1999, dupa o perioada in care a studiat oameni, locuri, obiecte, culori si muzica, a primit sansa sa performeze la primul sau club ca si rezident. In primavara anului 2012 a decis ca vrea o schimbare si cu o doza mare de curaj s-a hotarat sa se mute in America, A absolvit cu succes scoala de DJ/Producing MMMMAVEN din Boston in 2015. In prezent studiaza productia muzicala, si promite in viitorul apropiat multe surprize pentru urmatorii sai.

https://www.facebook.com/sleepycoke
https://soundcloud.com/d-j-sleepy-coke

*********************************************************************
Line UP:

22:00-00:00 NIXON (El Clasico)

00:00-01:00 SLEEPY COKE (El Clasico)

01:00-02:00 ALEX RISE (El Clasico/Terminal M)

02:00-03:00 CENTRIFUG (Techworkz)

03:00-04:00 ALEX RISE B2B CENTRIFUG

04:00- END SLEEPY COKE B2B NIXON

*********************************************************************

Dress Code: Be yourself (Good parties never have dress codes)

El Clasico este un concept de evenimente care are la baza muzica de calitate si energie pozitiva. Creatorul conceptului este dj-ul si artistul roman Alex Rise, care isi propune sa revolutioneze viata de noapte a Romaniei, implementand un nou trend de petreceri, o serie de evenimente cu bun gust si multa energie, contribuind la dezvoltarea culturii techno din Romania.
Conceptul se adreseaza unui public care iubeste viata, muzica de calitate, moda, entertainmentul si socializarea.

http://elclasicoofficial.com/
Info & Rezervari: 0742 63 33 60

Acces:
10 RON – Inainte de ora 00:00
20 RON – dupa ora 00:00
* Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela

♢ Music unites and educates. It’s all about techno music and positive energy ♢

*********************************************************************