Concert Toto Cutugno @ Sala Polivalentă

0
398

Nu uitați că cel mai îndrăgit italian al tuturor timpurilor revine în țara noastră și în acest an!

La câteva zile după Ziua Femeii, pe 13 martie 2016, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, celebrul cântăreț își va încânta admiratoarele cu cele mai frumoase melodii ale sale.

Concertul se va numi „Best Of” și își propune să răsfețe toate admiratoarele artistului cu hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme: 1992”, „Figli”…, dar mai ales cu melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos. De-a lungul timpului, Toto Cutugno a interpretat mai multe piese dedicate femeii, un exemplu fiind “Stasera Parliamo Di Donne” – cea mai cunoscuta dintre ele, și nu o data a recunoscut că “femeia” este simbolul sensibilității; și ce ar fi muzica fără sensibilitat?

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți, îndrăgiți și apreciați cantautori italieni, dar și un șarmant cuceritor, Toto are o mulțime de fane, a căror admirație a cîștigat-o cu hiturile sale.

„Eu iubesc și admir femeile din tot sufletul, nu pentru că sunt bărbat, dar pentru acele caracteristici – inteligența ascuțita, curajul, altruismul – pe care noi, bărbati, nu le avem. În ziua de azi, e foarte greu să cucerești o femeie pentru că de obicei, ele sunt cele care cuceresc bărbații. Chiar dacă ne lasă impresia că noi suntem cei care stabilim regulile, ele ne conduc din umbra și “ne fac să le cucerim”. Femeile au o inteligență nativă extraordinară și știu să se descurce în orice situație, mult mai bine ca noi. Sunt niște creaturi magnifice.” declară cuceritorul italian.

Cât despre Romania: „Sunt foarte legat emoțional de această țară, pentru că am cunoscut mulți români cu care am lucrat și am colaborat foarte bine. În Romania mă simt ca acasă” declară artistul italian ce a cântat pentru prima oara în Romania în 1993, la festivalul Cerbul de Aur. De atunci și până în prezent, a revenit pentru mai multe concerte, foarte apreciate de publicul român, sau ca invitat de onoare la diverse emisiuni de televiziune. Ultima dată, Toto Cutugno a susținut un concert în Romania anul trecut, la Sala Palatului din București. Cutugno și-a recunoscut dragostea pe care o are fata de poporul român și a dezvăluit, anul trecut, că are doi angajați români în casa lui de la Roma. “Atât de mult iubesc poporul roman”, spunea atunci artistul.

Toto Cutugno a vândut peste 150 de milioane de albume și a compus peste 400 de melodii, pentru peste 50 de interpreți celebri, printre care Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bosé și Ricchi e Poveri. Toto Cutugno a rămas singurul cântator italian care a câștigat concursul Eurovision, în 1990. Melodia sa “L’italiano”, inregistrată în 1983, este cântată de peste 160 de interpreți din întreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Prețurile biletelor pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 13 martie 2016 sunt urmatoarele:

– 350 lei (categoria VIP)

– 300 lei (categoria 1)

– 250 lei (categoria 2)

– 200 lei (categoria 3)

– 150 lei (categoria 4)

– 100 lei (categoria 5)

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 13 Martie 2016 se găsesc din data de 27 Ianuarie 2016 în urmatoarele locații: casa de bilete a Sălii Polivalente, Librăria Librarium Universitații, la agenția de bilete a Teatrului National, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio și în agențiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro și TICKETNET.ro.

CÂND ȘI UNDE?

Concertul „TOTO CUTUGNO – Best Of” va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe 13 martie 2016, începând cu ora 19.00 și este organizat de Project Events.

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/

Sursă:http://www.ilikecluj.ro/