Arta vorbitului în public II @ Wine O’Clock

0
527

Poftim?

Dacă în antichitate oratoria era marea calitate a câtorva dintre personalităţile vremii, astăzi este necesar ca fiecare dintre noi să stăpânească, dacă nu arta vorbitului în public, măcar tehnicile ei.
Fie că le vorbeşti angajaţilor tăi, fie că le vorbeşti şefilor tăi sau unui amfiteatru de studenţi, este foarte important să ştii să îți comunici eficient și cu autenticitate ideile.

Pentru unele persoane, vorbitul în public este o adevărată încercare şi poate deveni o problemă. Inima îţi bate puternic, cuvintele nu-ţi ies pe gură, te iau transpiraţiile şi simţi că mâinile şi picioarele îţi tremură ori de câte ori urci pe scenă cu intenţia de a ţine un discurs.
Toate aceste „simptome“ ascund ceea ce psihologii numesc glosofobie. Mai simplu, teama de a vorbi în public sau tracul de scenă.

La baza reticenţei de a vorbi în public stau, de obicei, una sau mai multe dintre urmatoarele temeri:

– Teama de părerile celorlaţi;
– Teama de a nu încurca structura prezentării;
– Teama de a nu avea suficiente materiale;
– Teama de întrebările adresate din public;
– Teama de a nu-ţi pierde concentrarea.

Pe parcursul workshop-ului veţi afla cum puteţi depăşi aceste temeri pentru a ajunge să comunicați cu entuziasm și încredere.

CU CINE?
După 4 ani de inginerie și 3 ani de vânzări, Ovidiu Oltean a descoperit cu adevărat oratoria, în octombrie 2012 la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și în mai puțin de 2 ani a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România.

Ovidiu a creat proiectul Life Speaking (http://lifespeaking.ro/) și franciza națională de evenimente de vorbit în public 5MS CLUJ. Este facilitator al programului Speaker Elite și fost președinte al clubului Toastmasters Cluj.


Rezultatele sale notabile:

– Dublu campion European la Public Speaking (2014, 2015)
– De 10 ori campion național la Public Speaking (2013, 2014, 2015)
– Speaker și moderator la evenimente precum: Business Days, Afaceri.ro, TEDx

CU CE?

Cu o poveste personală, cu un mesaj pe care vreți să îl oferiți și altora, cu deschidere și bună dispoziție.

*Link către primul atelier: https://www.facebook.com/events/968721569849085/

CÂND?

*Luni, 14 martie, de la ora 18:00
*Luni, 21 martie, de la ora 18.00

Locurile disponibile sunt limitate, în funcție de capacitatea sălii. Acestea se vor ocupa la fața locului după principiul “primul venit, primul servit”. Număr de locuri disponibile: 45

Donaţia ta ajută incubator 107 Cluj să crească și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 10 lei pentru un atelier/ o întâlnire sau 20 lei pentru ambele întâlniri. (Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu atelierele noastre (avionul din stânga jos): http://cluj.incubator107.com/)

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/