RoadkillSoda @ The Shelter

0
411

RoadkillSoda lansează cel mai recent single – #MadeofStone, pe 12 martie la The Shelter, Cluj-Napoca.

Special guest: Holy Motors.

#MadeofStone reprezintă prima inregistrare RoadkillSoda în noua formulă, cu Mircea Petrescu la voce și Mihai Nicolau la tobe, alături de frații Mihnea și Victor Ferezan.

Videoclipul piesei, realizat de Adrian Cristian Mărăloiu, a fost filmat alături de prietenii ce au susținut trupa de-a lungul celor 3 albume lansate până acum și reprezintă, în primul rand, un tribut adus de RoadkillSoda scenei underground românești: „#MadeofStone este despre noi toți, despre scena noastră, este dedicat tuturor celor care trăiesc în această cultură.’’ – Victor „Vava” Ferezan

După concert, The Rock Is Rolling Show:
https://www.facebook.com/events/1063090560425383/

DOORS OPEN: 21:00
SUPPORT: 15 LEI
FUMATUL ESTE INTERZIS PE TOATĂ DURATA SPECTACOLULUI

***

RoadkillSoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton și are deja trei albume la activ, iar ultimul material discografic – „Yo no hablo Ingles„, lansat prin Universal Music Romania, este disponibil și in format de dublu vinil.

Trupa a concertat în cadrul a numeroase evenimente, printre care, Rockstadt Extreme Fest (2013, 2014, 2015) sau Shine Festival (2015), Fuzztastic Planet Festival din Grecia (2014) și ca opening act pentru Billy Idol (2014), Slash & Myles Kennedy (2015) sau Nick Oliveri (2015).

***

Holy Motors e un supergrup din Cluj-Napoca în care activează niște oameni foarte talentați în domeniile lor: contabilitate, programare software, shoturi de jaeger, conversie inch în cm și dendrologie. Când au timp, cântă în diverse trupe de rock cum ar fi Luna Amară, Relative, Sky Swallows Challenger sau Front. Acum un an serile de miercuri erau atât de plictisitoare la Cluj-napoca încât Sorin și Tudor s-au gândit să își înjghebe o chestie pretențios denumită sideproject.

După șase luni de eforturi cei doi realizează că nu vor fi niciodată la fel de buni ca White Stripes, dar le-ar cam plăcea să cunoască succesul. Apelează la ajutorul lui Paul (bass) și Cătălin (voce). Din vorba în vorba, Cătălin și Sorin află că sunt frați. Să vezi veselie! După încă o perioadă Sorin realizează că nu știe să cânte la chitară așa bine cum credea și îl roagă pe Doru să se alăture supergrupului ca lead” guitar. Înregistrează în Luna Recording Studio (pe pile, bineînțeles), lansează piesa Showdown care are un success răsunător în cartierul Gheorgheni. După o scurtă ședință se hotărăsc să își denumească stilul stoner metal (nu prea ) cu diverse alte influențe.

Sursă: The Shelter